Min ”lugna” sportlovsvecka

På lov är det bra att ta det lugnt, men så blir det inte riktigt för mig denna veckan :). Igår k0m Ella, Elin och Per hit och tog en lunch + en fika, det var trevligt. Idag så kommer Maria från Habiliteringen som ett hembesök, för att LSS vill att ett intyg på hur mycket jag klarar i vardagen med mera, så då måste hon tydligen komma hit och så ska vi sätta oss ner och gå igenom min vardag helt enkelt, vi kommer mest sitta ner och prata, jag kanske får göra något. Så det blir intressant.

Sen så ska jag och mormor göra vår klassiker, åka och bada på morgonen. Men ikväll ska mamma redan skjutsa hem mig till mormor och morfar, så ska jag ha en mysig kväll med de och sova över, och sen på morgonen badar vi, efter det tar vi kanske en fika, det blir mysigt. Sen så ska mormor skjutsa hem mig och vara med mig och Elliot som mormor och morfar brukar vara på onsdagar. Jag ska träna på onsdag men mormor kör in mig till mammas och pappas jobb så jag får vara där ett tag innan jag åker och tränar. Det här ska bli jättekul, ser fram emot hela veckan såklart men mest idag och imorgon. På torsdag åker jag, Elliot och Marko till Kerttu i Alingsås, det blir mysigt. Sen åker jag till pappa och stannar där hela helgen, på fredag så får jag gosa med goa Lance och goa Jenny! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *