Mitt personliga visitkort

För ett par dagars sedan visade jag upp mitt Sandareds träningscenter visitkort som jag hade gjort i media i skolan. Då sa jag även att vi skulle göra ett personligt visitkort. Så jag tänkte visa upp det nu. Jag blev rätt nöjd faktiskt. Jag tog en blommig bakgrund eftersom att jag tycker att det är så fint också gjorde jag bara en vit kvadrat i mitten där jag skrev mina kontaktuppgifter och la in min bild. Bilden är tagen i skolan med proffskameror och ljus, fast på en svart bakgrund, så jag har photoshopat mitt ansikte in till en vitbakgrund. Vad tycks?

Bookmark the permalink.

One Response to Mitt personliga visitkort

  1. Wilma says:

    Det är superfint, bra jobbat! Jag gillar speciellt valet av typsnitt och hur du valt att göra din design. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *