Mitt schema på gymnasiet

Här är mitt schema, när jag tittade på det första gångerna så var jag väl inte helt nöjd men ju mer jag tittade på det desto bättre blev det. Tisdagar och fredagar har vi IT-utbildning på morgonen de tre första veckorna. Efter de veckorna så trodde vi och hoppades på att vi skulle få sovmorgon på tisdagar och fredagar (då skulle vi börjat 10:30 på tisdagar :O :D) Men så var inte fallet, utan på tisdag morgon kommer vi att ha någon annan lektion och matte på fredag morgon. Vi har rätt långa dagar men måndagar och fredagar är rät goa, vilket är skönt tycker jag. På måndagar slutar jag 14:20 och på fredagar 13:40 som ni ser. Tisdagar blir en lång dag då vi slutar 16:10 men det är på grund av att idrotten är sista lektionen. Idrott har man bara i ettan och tvåan. Sen på torsdag eftermiddag har jag matte, sista lektionen, inte det bästa kanske. Men detta känns ändå bra det här tycker jag. Vi har ju HAB tider inlagt på vårt schema också där vi träffar olika personal från Habiliteringen varje gång, antingen träffas vi där uppe på Habiliteringen eller nere på skolan. Det gör man ju själv såklart. Kolla våra lunch raster, de är ganska långa, speciellt på fredagar, som en håltimme på fredagar! På torsdagar har vi något på morgonen som heter resurspass, då kan man göra läxor, arbeten etc, det tycker jag är jättebra att vi har det inlagt på schemat. Jag har sett min lägenhetskompis schema som går i fyran och hon har sovmorgon varje morgon, som hon har bestämt själv och typ tre timmars hålltimma varje dag inlagt på schemat (fast det har hon inte bestämt själv), det är mer tomma rutor än lektioner. Men det blir så i fyran och lugnare ju högre upp man kommer!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *