Mitt skåp /Kategorin, skolan

image image

Klädnypan är inte med, det var bara min kompis som skojade lite, hihi! :-)

Klädnypan är inte med, det var bara min kompis som skojade lite, hihi! :-)

Det här är mitt fina skåp i skolan. Igår fick jag en smart grej som gör lättare för mig efteråt jag har låst upp skåpet, cool grej va? En någon slags rak grej. :-) Idag städade ”jag” mitt skåp och satte in alla papper i pärmen, så gött! :-)

Tack kompis! :)

Bookmark the permalink.

4 Responses to Mitt skåp /Kategorin, skolan

  1. Kevin axelsson says:

    Alltså det blev ju as snyggt bra jobbat

  2. Johanna says:

    Hej! Jag läste om dig på bt:s webb nyss och blev nyfiken på att kolla in din blogg. Vad intressant att läsa! :) och så himla kul att se bilder från Sandgärdsskolan! Jag gick också där när jag var yngre, gick ur nian 2005 (då hette den fortfarande sandaredskolan), och jag känner igen mig i så mycket. Skåpen är exakt samma som vi hade, och gardinerna också! Vi hade också Stig som lärare i teknik och slöjd, han är jättebra! Vi tyckte att han var en gammal farbror redan då, så jag trodde verkligen att han var pensionär vid det här laget, men tydligen inte alltså ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *