Till alla nya läsare

Hej alla nya läsare och välkomna till min blogg! :-)

Jag heter Alice och är 12 år, jag är en positiv, rolig, snäll, omtänksam och inte som andra barn, som du kanske kommer förstå i min blogg, de är i alla fall hur min familj säger hur jag är! :) Jag älskar min familj och släkt, jag älskar skolan, mat, att resa och massor av fler grejor men framför allt älskar jag att blogga och skriva till mina läsare, de är verkligen något jag brinner för. Du ser att jag har massor av kategorier, gå gärna in där. Speciellt kategorin ”Mitt handikapp”, de sticker ut lite som de sa i tidningen. Men de sa att det är typ som vanliga tjejers bloggar med ”fashion”, ”skola”, ”resor”, ”familjen” och ”minnen”, jag vet. Men jag vill gärna sticka ut!! :)

Det här med BT och webben tycker jag har varit skit roligt, jättekul verkligen eller var tycker du? Jag har ett handikapp som du vet, om du vill läsa mer om det så kan du gå in på ”Mitt handikapp” eller fliken ”Om mig” där uppe, tack så mycket.

Läs så mycket du vill, rota i min blogg! TACK SÅ JÄTTE MYCKET! :-)

Vad tidningen bra igår, tyckte du?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *