Möblerat om & stryker gardiner

I torsdags kände jag mig duktig. En som jobbade i torsdags frågade mig på eftermiddagen om jag ville hänga med upp och göra pizza med honom, och det ville jag såklart. Jag hjälpte till med pizzan. Efter maten städade jag i mitt rum, eftersom att torsdagar är min städdag, det var gött att få det rent. Jag tvättade även på morgonen. Det blev så rent och fräscht i både rummet och på toan. Mamma har köpt nya gardiner till mig på Ikea, det är nästan samma färg som de jag hade innan, bara det att de här gardinerna är mörkläggningsgardiner. Det behövs verkligen nu när det börjar bli ljusare tidigare på mornarna, det behövs speciellt när jag är kvar på någon helg för då vill jag inte bli störd av ljuset när jag vill ta sovmorgon. Jag och en personal gick upp och strök gardinerna, jag strök en gardin själv vilket jag är stolt över, och det gick jättebra. Fast jag fick jättemycket träningsvärk i magen när jag strök den, hihi. Sen lite senare på kvällen kom Malin in till mig och satte upp de. Nu är det upp till bevis i helgen, om jag kommer att kunna sova längre. Jag kan dra för de själv vilket är bra.
Jag kände mig väldigt effektiv i torsdags och det sa personalen till mig också :). Jag slängde in en tvätt på morgonen, jag städade mitt rum, jag gjorde pizza och jag strök gardiner. Det var extra skönt att gå och lägga sig den kvällen kan jag säga.

Jag har inte visat er att jag har möblerat om heller i mitt rum. Nu står sängen utmed fönstret, det är mycket bättre tycker jag för att då behöver jag inte vrida huvudet så när jag ska titta på tv. Jag kan också ligga i sängen och titta på den vackra utsikten med ängarna och hästarna från mitt fönster nu också, det är lite romantiskt faktiskt! :-) De på Storås säger att jag har fått det bästa rummet med tanke på utsikten, jag har haft tur.
Nu är det ganska mycket plats emellan sängen och garderoberna så jag tänkte önska mig en fåtölj i födelsedagspresent och ställa där, kan vara lite trevligt tänker jag. När man inte vill sitta i sängen.

Trevlig helg!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *