Mor- och dotter tatuering

Jag tatuerade mig i somras, sensomras, det var i augusti. Jag ville tatuera ett litet hjärta på handleden för jag tyckte att det skulle vara gulligt. Anledning till varför jag ville göra det så fort efter att jag hade fyllt 18 var för att jag ville ha tatueringen när jag skulle komma tillbaka till skolan och Storås. Min teknik var att inte säga något utan de skulle få upptäcka det själva, det skulle bli kul tyckte jag. Vissa såg det själva men några fick jag visa när det hade gått men bit in på terminen.

Jag gick hos samma tatuerare som min mamma och min kompis Matilda har gått oss. Hon var verkligen supergullig. Min kompis Matilda följde med mig eftersom att hon ville det, så hon fick äran att hålla fast min arm när tatueraren gjorde tatueringen. Det var jättejobbigt för den spände så mycket och Matilda fick kämpa för att hålla ner och kvar den, haha. Såklart skulle jag göra tatueringen på min vänster arm., min stelaste och bråkigaste arm, haha. Vet inte varför, men det kändes mest naturligt att ha hjärtat där.
Att tatuera sig kändes inte så farligt som jag trodde, det var som att få nålstick i huden, och ibland brände det till lite. Men som tur var, var det ett litet hjärta som bara tog runt tio minuter.

Mamma blev sugen på att också göra ett likadant hjärta på samma plats efter några månader. Så förra veckan hade hon gjort typ samma hjärta, på samma plats som mig och hos samma tatuerare. Jag tyckte att det var så gulligt av henne, så nu har vi likadana tatueringar. En mor-och dotter tatuering helt enkelt! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *