En annorlunda skolvecka

Egentligen skulle jag åkt till Storås i onsdag som jag sa i mitt förra inlägg. Men nu blev det inte så, jag har haft distansundervisning hela veckan hemma. Anledning till det var att Marko kände lite symtom och då ska jag helst inte åka tillbaka, varken till skolan eller till Storås. Men jag deppade inte för det, snarare tvärtom. Det har känns lite konstigt att vara hemma en hel vardagsvecka, men väldigt skönt och lyxigt att vara med familjen efter skolan. Det har även varit trevligt att Marko har varit hemma, då har jag haft lite sällskap. Han har haft bankkontor på nedervåningen och jag har haft gymnasieskola på övervåningen. Men igår, fredags, blev jag hemma själv, men det gjorde inget, det var ju fredag liksom och jag slutade tidigt!

På måndag ska jag på läkarbesök i Borås så då ska jag också ha distansundervisning de två första lektionerna.
Jag ska förmodligen få botox i benet igen, så jag ska på det första samtalet på måndag, då de ska utvärdera om jag behöver botox eller inte.
Sen på eftermiddagen åker jag till Storås igen, då har jag varit hemma i lite mer än en vecka.

Nästa vecka är sista veckan innan sportlovet, jippi. Det ska bli otroligt skönt med lov och slippa tänka på plugget. Jag tänkte vara kvar på Storås hela lovet för hemma jobbar alla och är på fritids, så då kan jag lika gärna vara på Storås där jag kan umgås med människor om jag vill!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *