Musikal på operan

Robban frågade om jag ville skriva upp mig till en musikal för ett tag sedan som skulle gå i maj, och det var en rock musikal. Så jag skrev upp att jag var intresserad, jag tänkte att det vore skoj. Det var tydligen bara två som kunde gå på musikalen så de skulle lotta om vilka som skulle få följa med. Det blev jag och en till från Rappe (det andra elevhemmet) som fick följa med, så det var kul. Jag har aldrig varit på musikal innan så det skulle bli spännande. Det var min kurstor på HAB som hade fixat det här. Carina från elevhemmet skulle följa med mig, vi tog spårvagnen in efter att jag hade ätit middag. Vi skulle vara på Göteborgsoperan, vilket bara det är coolt tycker jag.

Jag och Carina var redan på operan klockan sex, musikalen skulle börja klockan sju, men det var skönt att va i god tid. Det började komma in massor med människor ju mer klockan började närma sig sju. Det var 300 skolelever sa någon som skulle titta på musikalen. När klockan började närma sig sju kom eleven från Rappe och en personal till henne, och strax därefter kom min kurator med biljetterna.

Vi gick upp till salongen, tittade på var vi skulle sitta, och det var uppe på parket, så vi gick bara in och in till höger, det var fina platser, det var för att vi hade rullstolar. Det var lyxigt att sitta så långt upp, då såg man jättebra, över alla huvuden!

Musikalen var jättebra, det var mycket bra musik. Musikalen utspelade sig i ett rymdskepp, vilket var häftigt. Musikalen var ungefär två timmar lång med en kvarts paus i mitten. Det handlade om kärlek bland annat. Teatern hette ”Return to the forbidden planet”.
Efter teatern var slut klockan 21 tog vi spårvagnen hem, sen var jag jättetrött så jag kraschade i sängen när jag kom hem!

Det var tacksamt och coolt att få uppleva en musikal!


Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *