Mys på allahelgona

Detta året blev lite annorlunda en alla andra år på allahämelgona, istället för att ha vår tradition att åka hem till mormor och morfar som vi alltid har gjort. Så åkte vi hem till oss i stället, för det är så trångt hos mormor och morfar, så på så sett blev inte vår tradition förstörd bara att vi inte åker hem till de. Fast mormor fixade maten och vår tradition maträtt, köttgryta som alla vill ha. Jeanette, Martin, hunden Besy och Björn skulle som alltid komma, Gunilla skulle inte med detta året, fast Björn blev sjuk, så tråkigt, och Jeanette och Martin hade så mycket snö så de kom inte fram med bilen, så typiskt när de var friska och allt också var det snön som var problemet. Det var så synd att de inte kom, det är alltid så mysigt att gå på kyrkogården och äta middag med de efteråt. Vi träffas bara en gång på året och det är allhelgona för att de bor långt bort, och då är det extra tråkigt att båda paren inte kunde följa med just idag, de som bor längst bort också och de vi inte träffar så ofta, jag hade sett fram emot att få träffa de idag också! Så det fick bli den närmaste familjen idag, men det var liv i luckan och mysigt här ändå.

Idag har det regnat hela dagen så all snö har försvunnit, så vi fick ta på hos relät med kläder till kyrkogården, för det regnade forfarande när vi kom dit. Det har nog aldrig varit så dåligt väder när vi har gått där något år. Men vi tog oss igenom kyrkogården ändå. Det är ju alltid så mysigt när det är mörkt och man kommer upp på höjden och ser alla vackra ljus. Peppe körde racer och bussade med mig som vanligt när vi är där :). Det sista gick vi till den fina minneslunden, och tände lite ljus. Jag gillar ljusen i dammen som finns där. Sen åkte vi alla hem och åt den jättegoda köttgrytan och en jättegod efterrätt. Vi hade det så mysigt och roligt fast vi saknade resten av släkten! Tack för  en fantastiks kväll familjen! Hoppas att vi syns snart Jeanette, Martin, Björn och Gunilla, jag saknar er allihop, och jag saknade er på våran tradition! :)

dsc_0473

Tårta med familjen samlad <3

dsc_0480

Bookmark the permalink.

One Response to Mys på allahelgona

  1. Björn Sandblom says:

    Hej Alice .
    Vi saknade er alla också , men ibland blir det inte som man tänkt sig . Är fortfarande hostig och trött i kroppen , men snart är gubben igång igen .
    Kram till Er alla från mig och Gunilla .
    Björn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *