Navet på studiedagen

Igår fick jag lite sällskap här hemma. Marko och Elliot höll mig sällskap eftersom att Elliot hade studiedag igår. På förmiddagen tog vi det bara lugnt. Jag och Elliot målade lite i hans målarbok på balkongen bland annat. Sen efter lunch åkte vi till Navet i Borås, det skulle bli en eftermiddag på Navet. Caroline och Elliots jämnåriga kompis Elsa skulle hänga på. Vi möttes där och både Elsa och Elliot stack iväg tillsammans. Det var kul att gå runt och kika där även om man är stor. Vi pysslade och testade nya och spännande saker vi också. Sen tog vi en liten fika innan vi utforskade resten av Navet. Det var en perfekt dag att vara där på, inget folk nästan.

Sen åkte vi hem efter ca två timmar på Navet. Sisko och Göran kom till oss vid fyra tiden, så då satt vi ute på altanen och fikade med de. Sen var de bara hos oss ett par timmar och grejade, Elliot och farmor lekte och busade.

Så det var min måndag. Hoppas att er måndag varit bra! Jag hade en supermysig kväll med Kevin lite senare som ni får läsa om i nästa inlägg! :)

Vattenlandet :)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *