Nu är allt över

Nuuu är allting färdigt i skolan, alla prov och inlämningar…äntligen säger jag! Nu är jag ledig från allt skolarbete i 11 veckor. Jag är så himla lycklig! Jag har kämpat och kämpat och suttit nästan varje kväll efter skolan med något skolarbete. I måndags när jag kom hem hade jag helt plötsligt inget skolarbete att göra och då blev jag nästan rastlös.

I måndags gjorde jag naturkunskapsprovet, mitt sista naturkunskapsprov och sista provet på terminen. Det kändes bra när jag hade gjort det och jag kunde äntligen pusta ut.
Jag fick reda på mitt slutbetyg i Naturkunskap igår, och jag fick B i den kursen också. Jag är så lycklig och förvånad. I början av kursen kände jag nämligen att jag ville byta bort kursen eftersom att det var ungefär som ”NO” i högstadiet och jag tyckte att NO var jättejobbiga ämnen och jag fick kämpa mycket. Men det gick inte tyvärr att ta bort kursen eftersom att jag behövde Naturkunskapen pågrund av min studieplan. Så jag tänkte att ”jaja, jag kämpar väl mig igenom denna kursen då, jag blir nöjd om jag får ett E”. Också fick jag ett B, vad hände där liksom! :D
Det lönar sig att plugga kan jag säga.

I måndags gjorde jag även min sista redovisning i psykologi och det gick jättebra. Jag tror att den redovisningen till och med höjde mitt betyg i psykologi för jag hade inte väntat mig att jag skulle få det betyget som jag fick. Men det var det betyget som jag satsade på när jag började kursen, så jag är väldigt nöjd.

Jag fick reda på mitt slutbetyg i journalistik och historia igår också. Jag är verkligen jättenöjd där också. I till exempel historia hade jag satsat på ett E eftersom att det är en svår kurs men jag fick högre betyg än så.

Idag och imorgon är jag ledig så då blir det chill!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *