Sommarsöndag

Första dagen på sommarmånaden! Wohooo!

Efter att mamma och Elliot hade åkt hem i lördags skulle jag ju plugga hela dagen, men jag sket faktiskt i det! :) Jag tog istället på mig bikinin och la mig ute på gräset utanför min altan och solade. Ja, och där låg jag typ resten av dagen. Wilma kom också över och så satt vi länge och pratade i solen. När det var middag åt vi ute tillsammans. Sen tog jag och Wilma en härlig kvällspromenad.
Vi satt hela kvällen ute på framsidan och njöt av kvällssolen. Vi åt även saltlakrits- och hallon glass som Wilma hade gjort. Det var en underbar kväll!
Klockan tio efter överlämningen, när nattpersonalen hade börjat gick jag över till andra sidan och var med på spelkväll med två andra elever. Vi spelade SkiBo och skitgubbe. Det var roligt!

I söndags gick jag upp ganska tidigt för att få ut så mycket av dagen som möjligt. Jag körde ut mitt tebord på framsidan i skuggan och satt där och pluggade. I söndags tänkte jag nämligen plugga eftersom att jag inte gjorde det i lördags. Men jag ville såklart inte vara inne och plugga. Jag satt där i typ två timmar och pluggade och sen kunde jag allt inprincip och då var klockan bara tolv. Så resten av dagen blev det samma visa som i lördags, jag låg och gottade mig på en handduk i solen med musik på. Det var inte fel!

På kvällen efter middagen tog vi en kvällspromenad till pressbyrån och köpte glass som vi sedan åt i solen. Det var ett bra avslut på söndagen!
Vilken underbar helg alltså, bästa helgen på Storås! Jag ska inte vara kvar någon mer helg på Storås innan sommarlovet så jag avslutade min sista helg på topp! :-)

Köpte mig även en solhatt i helgen! :-)
Min morsdag present till min underbara mamma
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *