Nu är vi här

Nu är vi här igen i den mysiga husvagnen, våran första heldag. Igår handlade vi innan vi åkte hit och grejade. Mamma och Marko skulle pumpa upp sin madrass, men den var så tung så de fick ta från de två sängarna där back som jag ligger under våningsöverdelen. Så nu har vi soffdynorna på den stora sängen jämte fönstret, ni ser på bilden sen. Hella min resväska känns som än bomb med kläder just nu. Nu gottar vi i husvagnen med tv:en på. Onepiece är på nu. Hoppas du har det bra. Bloggar under veckan!

Min säng till höger. Inte så rolig bild, men jag vill att du ser hur det ser ut.

Min säng till höger. Inte så rolig bild, men jag vill att du ser hur det ser ut.

I morse var det molnigt, men sen sprack det upp efter tolv, herregud Svensk sommar så varmt, gött.

I morse var det molnigt, men sen sprack det upp efter tolv, herregud Svensk sommar så varmt, gött.

Bookmark the permalink.

One Response to Nu är vi här

  1. Eva says:

    Jag ser att du njuter:) Ha nu en riktigt bra vecka.
    Kraaaaam:)))))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *