Sista dagen som elva

Skrea-selfie.

Skrea-selfie.

 

 

Gissa vad jag har gjort med den vattenflaskan?:)

Gissa vad jag har gjort med den vattenflaskan?:) var så himla varm

image image

Skrea

Skrea

Três cool!

Três cool!

Dag 2 i husvagnen. Imorse när jag vaknade ös regnade ute, så det var gott att ligga kvar under tecket tills jag gick upp och köpte goa frallor till mig. Efter frukost åkte vi till Falkenbergs stad och köpte en svart klänning med vita prickar som jag ska ha imorgon, en ny fliss och en ny spännande bok. Innan vi åkte hem så fikade vi. När vi kom hem var det ju topp väder, så vi gottade lite. Sen efter lunchen och kaffet trännade Marko och jag å mamma åkte och cyklade ner till Skrea strand som jag aldrig har varit på! jag har bara hört talas om den att den ska vara fin och lång, och dem hade rätt den var fin och lång. Jag och mamma la oss på filten och hade lite mys. Men först tog vi en glass precis nedanför. Sen åkte vi hem. Idag var min sista dag som elva åring, känns helt otroligt att jag fyller 12 imorgon, det går inte in i min hjärna. Då kanske vet vad vi ska göra imorgon kväll när jag ska vara så snygg.

Bookmark the permalink.

One Response to Sista dagen som elva

  1. ulla-britt nilsson says:

    Eftersom jag inte träffar dig i helgen så vill jag gratta dig här. Hoppas du får en bra födelsedag med mycket sol och många packeter. Kram på dig stora tösen. Hälsningar Ulla-Britt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *