Alice 12-års födelsedag

Min bakelse

Min bakelse

Vi i stan

Vi i stan

 

image

Äter min bakelse Äter min bakelse

Min mat på restaurangen

Min mat på restaurangen

Fin va? Den hade jag i kväll

Fin va? Den hade jag i kväll

Alice med sin nya dator

Alice med sin nya dator

Idag blev jag ”väckt” av mamma och Markos vackra sång med två ljus och tre paket. I den ena var det en fin tröja och i det andra en MacBook Air, coolt va! Den har lysande knappar, en klick platta som man kan klicka vart som helst, gratis skriv program som kostar 70 spänn på en iPed. Jättecoolt, och lätt att bära också. Jag fick också en ny skolväska, röd axelband Converse väska. Åt en super god frukost. Efter elva-kaffet så åkte vi till Peppes konditori och köpte en bakelse till mig. Jag duschade och gjorde mig fin och tog på min nya klänning, på kvällen, för vi var och käkade jättego mat i ett uterum i Falkenberg. Nu sitter mamma och Marko med tv på och jag sitter här i min lilla håla med ett bord som Marko har fixat, med min snygga MacBook. Fattar inte att denna dagen är över snart, och att jag är 12. Vi har gjort våran tradition också, spelat minigolf. I morse när Marko tog upp kamran så var den död och hans mobil med, så det blev tyvärr inga golf bilder men lite i alla fall. Jag byte plats imorse med täcket för jag skulle kunna öppna.

Bookmark the permalink.

One Response to Alice 12-års födelsedag

  1. Pappa says:

    Wow, vilken toppendag du haft. Det är du verkligen värd! Puss, puss! Vi ses på lördag. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *