Onsdag-torsdag-fredag

Detta fick jag av min pappa på sms igår, fint va? Jag tycker att det är jättesnyggt, ungefär som en plans med mig på från mitten tills nu. Jättefint pappa! Detta inlägget är första gången jag bloggar från min nya MacBook Air, coolt! Det ska bli coolt att ha den hemma imorgon. Imorgon åker vi hem, alltså sista natten här, mysigt. Marko och mamma ville åka hem idag, för det var skit väder, men jag protesterade för att det är så himla mysigt här.

:-). Det ska bli rätt skönt att städa här imorgon och sen åka hemåt. Jag och mamma ska på synundersökning imorgon, så vi får åka rätt tidigt.

Processed with Moldiv

Bookmark the permalink.

2 Responses to Onsdag-torsdag-fredag

  1. ulla-britt nilsson says:

    Det ser ut som om du har haft en fin födelsedag. Grattis än en gång. <3

  2. Ia says:

    Ja verkligen Fint! Din pappa är så härlig❤️Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *