Nu byter jag familj

I söndags var det hemfärd för min första familj. Jenny och pappa städade stugan medans jag tog hand om killarna. Sen kom mamma och Elliot hit och jag fick bara byta familj :-). Vi åt lunch allihop tillsammans, det blev grillad korv med bröd och potatis. 

Det var lite sämre väder i söndags men ändå varmt så efter lunchen gick vi och badade i havet och killarna fick leka lite i vattnet innan de åkte hem. 

Det sprack upp senare på kvällen så då satt jag och mamma på altanen och njöt i solen och lyssnade lite på musik. På kvällen åt vi grillat kött till middag med en fräsch sallad till. Kvällen avslutades med ett härligt kvällsdopp och sen satt vi uppe på balkongen och tittade på utsikten och njöt av sommarkvällen. 

I måndags var det molnigt. Det ska tyvärr inte bli så bra väder i veckan som det var förra veckan, men det blir säkert bra ändå. Vi spelade därför minigolf efter frukosten i måndags. De har en minigolfbana jämte glasskiosken här. Det var superlängesen som jag spelade minigolf. Jag trodde att det skulle gå dåligt…ni vet, en cp och minigolf går inte ihop så bra (iallafall inte för min del) :-). Men det gick faktiskt bättre än förväntat och det var roligt. Det var 18 hål, så det var en lång bana. 

När vi kom hem var vi så svettiga och det var så varmt ute så vi gick ner och tog oss ett dppp. Det var inte många på stranden men det var faktiskt skönt att bada i värmen även om det bara var soldis. 

Sen åt vi lite lunch och satte oss på balkongen och åt glass. Det kom lite regnstänk hit och dit i måndags men det var skönt ändå eftersom att det var så varmt. 

Efter ännu några dopp i havet och när det började bli kväll sprack det upp och blev jättehärligt. Jag tog därför en joggingtur på stranden i kvällssolen. Det var magiskt! Jag tror säkert att jag gick i en timma. 

Efter en god grillmiddag satte vi oss på balkongen med lite musik i bakgrunden och snaskade på brieost och kex. Det var så varmt och det blev en jättehärlig kväll trots allt. 
Så underbart att få två veckor här jämte havet!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *