Nu fungerar det!

Nu var det tre veckor sedan sen jag började med min insomningsapp, i början gjorde den mig bara avslappnad, som sagt man behöver använda appen i ungefär tre veckor för att se om den verkligen hjälper. Jag har även kört den på helger och lov för att inte ”tappa dagar”. Jag tror och hoppas inte att det är en engångsgrej för jag tror att den börjar hjälpa. För nu i tre dagar i rad så har jag somnat förre appen har stängts av, och det  är ett framsteg för då vet jag att jag har somnat på mindre än 30 minuter (det var lägeseden), och det är så skönt tycker jag! Nu kan jag få mina timmars sömn och äntligen känna mig utvilad, men framför allt inte ligga och vrida mig hela kvällen. Det kommer verkligen bli intressant när jag börjar skolan igen om jag känner någon skillnad i skolan, om jag är piggare när appen verkligen fungerar, jag hoppas på det och att detta håller i sig. Den appen är så skön att lyssna på och man ska göra massor av avslappningsövningar som jag brukar göra, de bli jag extra trött av så det är bra. Nu när appen fungerar slipper jag att börja med insomnings appar, hoppas det håller i sig!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *