Sminkprodukter jag använder

Jag använder inte så mycket smink, bara ibland när jag vill vara lite extra fin och känna mig fräsch. Jag använder Nude från kicks, det är en foundation fast inte lika tjock att ha på huden, den är väldigt frisk och luktar sommar. Sen har jag två mascaror som jag typ aldrig använder därför att det känns som att de klippar ihop sig när man har glasögon. Jag har även två jättefina ögonskuggspaletter som ni ser på en utav bilderna, älskar de färgerna. Sen har jag massor utav läppbalsam (baby lips bla) och läppstift, det är så skönt att ta något på läpparna när man är torr tycker jag. Jag får jättestorra läppar på vintern och när jag är sjuk. Den handkrämen som ni ser också, den älskar jag, den luktar kokos! Sen använder jag en supergod och fräsch parfym från Victoria Secret som jag fick av Kirre och Malin, jag älskar den!

Alla mina läpprodukter och min handkräm. Inte bara baby lips utan läppstift också för att bli lite extra fin och uppklädd! :)

Nude med beauty blander!

Den lite tjockare gillar jag mest, dels för att den är lättare att hålla i men även för att den är en bra mascara helt enkelt.

Min mVictoria Secret parfym och en sminkspegel i bakgrunden

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *