Vad hittade jag på alla <3 dag?

På alla hjärtans dag har jag varit med Lila hela dagen. Hon kom och hämta mig här vid elva ungefär, sen åkte vi hem till henne och åt lunch tillsammans med hennes grabbar. Sen följde jag med ner med grabbarna till deras rum och jag tittade på en av grabbarnas musikprogram och hörde när han spelade piano och gitarr, det var kul. Sen åkte vi in till stan allihopa och gick där lite innan vi gick och fikade på Divine. Jag tog en late och en jättegod kaka, det var jättemysigt. Sen åkte vi till Stema, för Leila ville se hur det såg ut. Jag stannande där eftersom att jag skulle följa med mamma hem sen. Jenny och boysen var där också så jag fick träffa de och pappa på alla hjärtans dag…mys! Efter en stund åkte jag och mamma hem och åt fläskpannkaka. Sen efter maten pärlande jag med Elliot lite, vi har aldrig gjort det innan (de har nog gjort det på förskolan). Vi pärlade med mina stora pärlor som jag hade när jag var liten! Jag gjorde ett halsband. Sen på kvällen myste vi framför ett program av talang och åt praliner.

Hoppas att ni hade ett fint alla hjärtans dag!

Mys på Divine!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *