Nu har jag ett nytt hem!

Nu är huset inte mitt hem längre, nu har vi flyttat in i lägenheten. Det känns konstigt att inte kalla huset för ”hem” längre. Idag har jag och mamma sovit tre nätter i vårt nya hem och det känns så bra. Fast det känns lite som att vi är på semester och har hyrt en lägenhet under en vecka, skillnaden är att det ligger saker överallt.
I torsdags flyttade vi in, jag och mamma. Elliot kom hit igår så han följde inte med i torsdags. Peppe, mammas bror, hjälpte oss med att flytta de stora prylarna, såsom sängarna, byråer, klädstänger med mera. Resten körde vi i bilarna i omgångar. Jag var inte med när de packade in allt i lägenheten, jag kände att det blir för rörigt om jag ska vara i lägenheten medans de bär. Så jag gick en promenad ner till Ica istället och köpte frukost till oss till morgonen efter.

När jag kom hem (känns jättekonstigt att säga hem, men det är bara att vänja sig) så var det grejer överallt, i vardagsrummet var det prylar precis överallt och i hallen, även i mitt och mammas sovrum. Men inte så konstigt kanske, ni vet ju själva, ni som har flyttat. Mamma och Peppe åkte och köpte pizza, inflyttningspizza måste man ju ha! :) Sen satt vi tre ute på våran balkong och åt pizza klockan nio på kvällen, jättemysigt. Det är verkligen inte ofta som jag, mamma och min morbror sitter och äter middag tillsammans, bara vi tre, det har typ aldrig hänt.
Vi har tagit med två av stolarna och bordet från huset och ställt på balkongen, det blev väldigt fint. Det fick plats på vår smala balkong, det går till och med att sitta en mot balkongräcket, fast då får hen sitta på en klaffstol, men det går! :)

När Peppe hade gått var klockan mycket, men jag och mamma kunde inte låta bli att pilla lite i lägenheten. Jag la in de viktigaste vardagligaste prylarna i badrummet och pillade lite. Det blev en sen kväll i torsdags.
Första natten i lägenheten var speciell men mysig.

Det var lika speciellt att vakna upp. Vi har morgonsol på vår balkong, det hade vi inte i huset så det är lite nice. Jag och mamma åt därför första frukosten ute på balkongen, dessutom på midsommarafton. Hela dagen
(nästan) höll vi på att greja och fixade i lägenheten. Mamma började med köket och jag höll på med mina garderober som jag har fått. Det bästa med denna lägenheten är att det är så mycket garderober och förvaring så det är perfekt. Jag har två garderober som är bara mina. Så i två timmar höll jag på med mina kläder och fixade, det var rätt roligt.
Jag har ju en del saker också som jag ville ha med mig så jag har varit lite smått nervös över att det inte skulle få plats. Men vet ni vad? Alla mina saker fick plats i en liten plastback inne i min garderob, det var helt otroligt men så perfekt. Så nu har jag alla mina saker där samlat på ett ställe, så skönt.

Det här kommer att bli så bra!

Inflytttningspizzan :-)
Premiär för att. blogga på balkongen. Så nice!
Garderob 1
Garderob 1
Garderob 2
Handlar frukost :)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *