Om min blogg /Kategorin, För nya läsare

Mina tidigare inlägg som du kanske har tittat på när jag var lite yngre, kanske är lite mindre text och mindre bilder och lite mer stavfel men då var jag yngre så nu har jag ju börjat mitt riktiga ”blogg liv”, och som jag sa i video-webben,  att jag bloggar intensivt, som du kanske kommer att märka :). Nu skriver jag ganska mycket. Hoppas att du blir intresserad av mig och min blogg, & vill följa den, vore jättekul tyckte jag. Var inte rädd att kommentera, jag svarar så snabbt jag kan jag kan :).

Lite mer om min blogg:

Min blogg betyder väldigt mycket i mitt liv, speciellt att blogga om sitt handikapp, det finns hur mycket som helst vid den kategorin! :) Svara gärna på mina mail om jag tackar för era kommentarer, det vore kul.

Jag gillar att mer ”okända” läser min blogg nu när jag har varit i tidningen med min blogg. För innan var det bara familj, släkt, vänner och arbetskamrater :).

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *