Tack så mycket Ida !

Tack så mycket till Ida som hjälpte oss med allt det här från första början. Först var det ett uppslag i tidningen, sen var jag med på en video på webben, igår ringde GT, igår har några okända kommenterat på min blogg (jätte roligt), idag fick jag svar på mina mail, av de okända.

Jättekul är det :)

Om du vill gå in på Idas härliga blogg om hennes två underbara tvillingar som föddes i vecka 23+2  så ska du gå in på: www.arvidochvincent.blogg.se        :)

Bookmark the permalink.

4 Responses to Tack så mycket Ida !

 1. Sali says:

  Jag blir så otroligt glad över att läsa din blogg, du är en riktig krigare och jag kan förstå dina svårigheter. Du är verkligen en stor förebild för väldigt många Alice och det hoppas jag att du förstår!! Ha det bäst finaste du!! Kram Sali

 2. Anette Mattsson says:

  Hej. Läste precis en artikel om din blogg i Expressen och blev så nyfiken på dig så jag var bara tvungen att gå in och läsa din blogg. Vilken fantastiskt stark tjej du verkar vara. Du har i stort sätt samma funktionshinder som min son. Ni är dessutom lika gamla. Han blir tolv nu i februari. Jag känner igen allt som du skriver om för det är även min sons vardag. Fotortoser. Balansproblem, svårigheter med talet mm. Jag ska tipsa honom om din blogg. Betyder mycket att få läsa om någon med samma svårigheter. Tack för att du delar med dig!

  • Alice says:

   Hej Anette! Kul att du hörde av dig och att du har samma uppfattning,jag har skickat ett mail till dig! :)

   KRAM och hoppas att du och din som kommer fortsätta få tips på min blogg! :)
   Tack för att du gick in på min blogg :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *