Östra stranden med Ia & Jon

Kortare variant

De sista dagarna på östra stranden toppades med besök av Ia och Jon. När de kom blev det fint väder, grill i sommarvärmen, strandpromenad, utsikt över havet från balkongen och mys i stugan med prat och chil. Det blev också första stranddagen med Ia och Jon, frukost ute och första doppet i havet!
Bara massor utav härliga saker helt enkelt!

Länge variant

I torsdags kom Ia och Jon till oss här i Halmstad. Det var fortfarande lite halvdåligt väder men det regnade inte iallafall. Det första vi gjorde när de kom var att äta lunch, vi beställde pizzor från pizzerian i närheten. Jag var nyttig och tog en caesarsallad för min mages skull. Efter maten gick vi ner till havet, vi tog en strandpromenad till längst bort på stranden och fiskade krabbor vid stenarna. Fiska krabbor är inte riktigt min grej som ni kanske kan förstå! :) Så jag la mig ner i gräset och tittade ut över havet, det var så härligt. Jag fick till och med lite sol på mig. Sen kom Ia och satte sig vid mig också pratade vi lite.

När vi kom hem igen satte vi oss uppe på balkongen med lite god dricka. Jag sa ju det i mitt förra inlägg att jag vill så gärna sitta där uppe innan jag åker hem och i torsdags blev det premiär för i år. Det blev så fint väder på kvällen, blå himmel och sol. jättehärligt. Det är underbart att sitta där uppe och blicka ut över havet, speciellt på sen eftermiddag och på kvällen.

Tiden går ju så himla fort när man är här nere, oavsett om det är bra eller dåligt väder. Så sen var det dax för lite matlagning. Vi skulle såklart grilla i torsdags och göra goda tillbehör till. Det blev gott kött, goda korvar, såser, två olika potatissallader och en fräsch sallad.

Efter maten satt vi uppe på balkongen igen och njöt av kvällssolen och det stilla vackra havet! Vi åt även en så god blåbärspaj som Ia hade gjort. När barnen hade gått och lagt sig blev det lite kallt så då fortsatte vi kvällen nere i stugan. Tände lite ljus, satte på musik i bakgrunden och slog oss ned i sofforna och satt där till midnatt. Stugan är väldig liten så det blev extra mysigt.

På fredagen när vi vaknade var det strålande väder direkt, man blev så glad, äntligen! Vi satt ute på altanen och åt en god frukost tillsammans. Det var också premiären för i år att sitta ute och äta frukost. Sen blev det en dag på stranden med Ia och Jon, det var härligt. Jag badade även i havet som jag lovade att jag skulle göra innan jag åkte hem! :-)
Efter en stund på stranden gick vi upp till stugan och åt en jättegod tonfiskssallad. Den nyttiga maten avslutades med en god äppelpaj med vispgrädde som Jenny hade bakat. :-)

Lustigt att både Jenny och Ia hade gjort varsin paj!

Det var ett mycket mysigt dygn med Ia och Jon, det var så härligt avslut på min vecka i Halmstad. Sol, värme och Ia och Jon, hur bra kan det bli?
Idag kommer mamma och Elliot och hämtar mig, men först ska mina bröder få leka lite också blir det en sista dag på Östra stranden för mig.

Vad gör ni i sommarvärmen?

Att sitta på balkongen vid havet som utsikt är verkligen så avkopplande
Det här gjorde jag när de andra fiskade krabbor :-)

Bookmark the permalink.

One Response to Östra stranden med Ia & Jon

  1. Ia says:

    Hej😀
    Ja så kul och mysigt vi hade det 👯‍♀️
    Många bra samtal och dessutom en kväll som avslutades i dansens tecken😄💃🏻🕺🏼
    Mush Mush😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *