Nu är jag i Halmstad

Efter min och mammas härliga spahelg körde hon ner mig till Halmstad. Pappa, Jenny och killarna ska vara i den underbara stugan precis vid havet som de har hyrt nu tre år i rad. De ska vara där i två veckor men jag ska vara där denna veckan ”bara”. De kom dit i söndags också fast tidigare än mig.

Det har tyvärr inte varit så härligt väder än så länge. Riktigt höstväder nästan. Inte så roligt när man är vid havet och har en liten boyta. Vädret ska bli bättre på fredag och framåt. Mamma och min andra familj kommer och hämtar mig på lördagkväll. Det känns lite tråkigt att jag ska åka hem när vädret börjar bli bättre, men vad ska man göra? Jag får vara glad om jag får två dagar med sol och värme. Jag vill iallafall sitta uppe på balkongen en kväll (med utsikt över havet) innan jag åker hem, det är så härligt. Jag har också lovat mig själv att jag ska bada i havet också.

Men även om det har varit dåligt väder så har det ändå varit uppehåll för det mesta. Så vi har gått på promenader och i måndags och tisdags gick vi kvällspromenad runt området som avslutades på den långa östra stranden vid havet! Det är mysigt!
I måndags kväll blev det grill, gott kött och färskpotatis när solen visade sig på kvällen, det var somrigt och gott. Men vi fick ändå sitta inne och äta för att det var lite kyligt ute.
Nu håller jag tummarna för att juli och sommarvärmen levererar!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *