RG har öppnat igen

Vi fick besked i onsdags om att skolan kommer att göra ett undantag och öppna igen för RG eleverna och för de RG eleverna som vill komma på fredagen. Själva Angeredsgymnasiet är fortfarande stängt. Men man fick välja om man ville gå till skolan eller ha distansundervisning. RG var tydligen ett undantag. Jag valde att gå till skolan i fredags. Jag har inte varit i skolan nu på en vecka så jag kände att det skulle bli skönt att gå även om jag föredrar att ha distansundervisning.
Sen skulle det bli skönt att bara vara vi på RG där. I fredags kom jag till skolan först, det var verkligen tomt. Det ekade till och med.
Det var en liten skara på RG som kom i fredags, nästan alla hade distansundervisning så det var bara min klass och några få RG elever till. Det var rätt tomt men också skönt att slippa allt springande från eleverna på den övriga skolan. Sen var det inte så många lärare där heller, de undervisade på distans.
Lärarna sa till oss även i fredags att ta med böcker och så hem, för de kanske får besked att de måste stänga igen, man vet ju inte. Vi får ta en dag i taget nu!
Det är en konstig situation för alla…

Glöm inte att rocka sockorna idag på internationella Downs syndromdagen! Det är jag på idag! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *