Yr, illamående, familj

Denna helgen har varit lite upp och ner för mig. Först och främst hade jag dilemman, jag har dilemman ibland i mitt liv, det kan vara väldigt jobbigt. Jag har svårt att välja mellan saker, jag har svårt att bestämma mig helt enkelt och jag vill vara alla till lags. Denna gången var det om jag skulle åka hem till mamma för jag ville det för det var så mysigt att vara hemma i veckan, samtidigt som jag ville stanna kvar på Storås för att hänga med Wilma och för att träffa pappa med familjen som också var i Göteborg i helgen. Plus att de hade planerat att ha filmkväll på Storås i lördags där de skulle baka paj så det ville jag också vara med på. Men jag bestämde mig tillslut för att vara kvar på Storås.

Jag gick upp halv elva i lördags, det var väldigt skönt. Det var jättefint väder ute så jag, Wilma, en annan elev och två personal tog oss ut i det fina vädret. Det var bara det att vi gick lite fel där bland Storås ängar och skog så vi kom i alla möjliga uppförsbackar, det var lite läskigt med våra permobiler. Det var verkligen ett äventyr. Vi var ute i två timmar för vi gick även lite vilse som sagt, men det gjorde absolut inget för mig i det underbara vädret.

När vi kom in gick jag över till andra sidan för att baka äppelpaj med Wilma. Men jag hade mått lite konstigt under dagen, varit trött och mått illa till och från, men jag tänkte liksom att det går över. Men när jag satt där på pallen i köket kände jag att jag började må illa igen och jag började bli yr så jag sa till personalen och de följde mig till soffan så jag kunde lägga mig ner. Det snurrade i huvudet, det var verkligen läskigt.
En utav personalen hjälpte mig att få i mig lite banan och vatten, och då kändes det bättre.
Jag hade inte ätit lunch på dagen för jag åt frukost så sent och jag hade varit ute i solen länge, så personalen trodde att det berodde på det.

Men jag mådde illa till och från under kvällen och kände mig dåssig, så jag tror inte att det berodde på det eftersom att jag hade mått konstigt under hela dagen. Jag kunde även äta lite senare när jag hade vilat ett tag, och lite äppelpaj slank också ner som Wilma fick göra själv när jag kollapsade :).
Jag kollade inte på Mamma Mia med de andra för jag kände att jag inte ville ligga där i soffan mer och nästan somna. Det kan man göra hemma hemma med sin familj men inte när man är på Storås tycker jag. :)
Men jag hade det rätt mysigt i mitt rum ändå trots att det var lite ensamt. Jag kröp ner i sängen och tittade på Stjärnornas Stjärna. Men då mådde jag också illa, så lördagen blev inte riktigt som jag hade tänkt, den var faktiskt rätt jobbig. Det var jättejobbigt att må så illa. Som tur var så kunde jag somna ifrån mitt illamående.

Men jag tror det faktiskt berodde på mitt laxermedel, för nu har jag ökat upp till två påsar om dagen istället för en. Egentligen ska jag ta tre påsar om dagen men jag måste vänja kroppen. Jag tycker det är så himla äckligt att dricka det också så jag tror att min hjärna snöade in sig på det i lördags för varje gång min hjärna påmindes av det där laxermedlet började jag att må illa, psykologisk grej det där.
Personalen sökte på bieffekter på mitt laxermedel och då stod det att man kan få huvudvärk (det var ju inte huvudvärk jag fick, men….) och att man kunde må illa.
Jag är så trött på det här nu, det var längesedan jag mådde bra fysiskt!

Igår vaknade jag och mådde som vanligt, bara lite trött, så det var skönt. Jag klarar inte att ta det där laxermedlet, jag mår ju bara illa jag bara tänker på det. Så mamma ska ringa min magläkare idag och se om det finns något annat jag kan ta.

Igår kom pappa, Jenny och killarna och hälsade på mig. Eftersom att vi inte får ha något besök på elevhemmet nu på grund av Corona så tog vi en härlig fika ute på lekplatsen utanför mig, det var väldigt gott och mysigt. De hade med sig smaskiga bakverk från ett bageri som vi går till ibland när vi är i Vasa.

Idag börjar jag inte förrän 13:10, så det är väldigt skönt att få en halv dag extra helg!

Wilmas goda äppelpaj!
Familjen på besök! <3 Solplatsen utanför mitt hus! :)
<3
<3
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *