Shopping med mor

Idag tog jag och mamma oss ut i det blåsiga ovädret in till stan med Rulle och hade lite mor- och dottermys med shopping, eftersom att jag var shoppingsugen. Det var en bra shoppingdag för vi fyllde två stora påsar med kläder. Jag behövde fylla min garderob eftersom att jag rensade ut ganska mycket för ett tag sedan. Det blev kläder från min favorit butik H&M, sen Bik Bok och Lindex. Vi hittade jättemycket fint idag, både jag och mamma. Jag hittade mycket långärmade- tjocka tröjor, som jag letade efter. Det är så mysigt på vintern att värma sig i de, speciellt i min kala skola. Efter shoppingen gick vi och åt en supergod kycklingsallad med bacon. Verkligen ett bra slut på denna mysiga helg. Etter det åkte vi hem till Sisko och Göran där Elliot och Marko var.

En jättemysig hoodie! <3

<3

En grå vanlig långärmad tröja bara.

Lite mer finare kläder behövde jag också, har mest bara vardagliga kläder.

Ett jättehärligt linne, med något annorlunda material, typ silkeslinne.

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *