Skolan: Allmänt måndag-onsdag

I måndags tills idag så hade jag en vikare assistent för Helen är borta några dagar i slutet av varje månad nu för tiden, men imorgon kommer hon tillbaks. Idag så tog vi skolfoto i skolan, och självporträtt som vi gör i början av alla våra årskurser, fotografen visade mig mina två självporträtt som hon tog på mig, jag är as nöjd! :) Jag tror faktist att jag ska köpa ut dem korten! :) Sen efter det hade vi slöjd och sen lunch. Jag frågade Ann förra måndagen om jag kunde komma upp till henne på onsdagen på lunchen och käka lunch med henne, för varje onsdag efter slöjden har vi jättelång rast och mattid, så då tänkte jag att det passade perfekt, men då passade det inte så bra för Ann så jag frågade om denna onsdagen passade bättre istället, och det gick bra sa hon, spännande. Jag skulle ta Elon upp till henne, också kunde mamma avboka taxin, jag hade sagt det till min mentor igår också.

Men de svarade inte verken igår eller tidigt i morse när mamma försökte ringa och stod i telefonkö. Synd. Jag har aldrig tagit Elon själv till skolan på morgonen, någon gång. Så då fick jag åka taxi ner till skolan istället. Så vi löste det iallafall på morgonen med att Makro och Elliot kom ner med Elon nästan precis när jag skulle börja slöjden. Så det var ju bra, då kunde jag ju åka direkt efter slöjden till Ann som jag hade planerat och direkt till lektionen från Ann. Vi bestämde detta i måndags alltså ordentligt att det skulle bli idag.

Det var jättemysigt, först åt vi lunch, vi åt nudlar och köttgryta som hon hade lagat till oss, det var jättegott. Sen satte vi oss i soffan i vardagsrummet. Vi snackade såklart hela tiden! :) Det var jättemysigt att äta lunch hos Ann och träffa Ann! Det här blev första gången som jag åkte ifrån skolan på skoltid och gjorde något annat. Det var jättekul! :D

PS. Lägger ut skolporträtten när jag har fått de!

Här är dagens outfit för skolfotot…!

IMG_4296IMG_4297

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *