Skolan: Sovmorgon! / Habiliteringen

Det här har  jag inte sagt men på varannan fredag när jag är hos mamma har jag håltimma och den är på morgonen så det betyder att jag får SOVMORGON WHOHO! Men första fredagen i skolan så fick vi ingen sovmorgon fast det var mamma vecka, för att då skulle vi få våra datorer, som du vet. När vi var på mötet innan skolan skulle börja som jag berättade om, så kom förslaget upp att varannan fredag när jag är hos pappa så får pappa köra ner mig till skolan som vanligt också får jag extra hjälp med matten av en extralärare, bara jag vi då. Så det var första gången jag fick det förra veckan, det var bara hon och jag inne i klassrummet då, själva, så det var skönt att få lite extra hjälp med  matten då. För då var jag hos pappa.

Jag kör ju hela dagen som vanligt bara att det blir lite annorlunda varannan vecka på fredags mornarna. Bra. Jag hade önskat att det var sovmorgon första veckan i skolan, skulle varit så skönt, första fredagen i skolan. Men imorgon så har jag SOVMORGON WHOHO! För första gången i skolan. Det ska bli så skönt med lugna mognar. Vara tillsammans med min bror är ju inte heller fel. Bara att han inte slänger upp min dörr så jag vaknar klockan typ sex, det har han gjort, fast då har jag som sagt inte haft någon sovmorgon, men då kam jag inte somna om, hoppas inte han vaknar och bussar så tidigt imorgon, som han brukar göra! :D Ja, det ska bli riktigt skönt imorgon bitti!

Det beror på att spanskan är på morgonen som gör sovmorgon till oss som inte har spanskan då. Efter spanskan så börjar jag och de andra då för dagen, och då startar vi våran dag med våra andra språk samtidigt. Då har de som har haft spanska på morgonen håll timma istället. Så, så funkar det! Men jag tycker att det är gött att min håll timme hamna på morgonen, för då får jag sovmorgon hemma, det är ju ännu skönare, tycker jag. Det kommer kännas knotigt imorgon på morgonen tror jag, att komma till skolan så sent och bara ha tre lektioner imorgon med de övriga språkvalen, och roliga lektioner också…! ;) Nice! :)

Det här skulle egentligen varit med på ”Skolan: Allmänt måndag-onsdag” inlägget här nedanför, för det här ska handla om i tisdags, glömde skriva det så skriver den nu här istället:
I tisdags på NO:n då så kom Habiliteringen till skolan för att prata inför klassen om mig, och hur det är att leva med en cp-skada. Jag var inte med så jag och min resurs assistent du vet. Då var vi i NO-salen själva och läste kemi medans klassen var och lyssnade på Habiliteringen när de pratade om mig i vårt hem klassrum.  Sen kom klassen inte in i NO-salen för då var det dags att gå och äta, så jag gick och åt. Våran mentor Jonas lyssnade där inne också. I måndags så sa Jonas till klasen ”Habliteringen ska komma hit imorgon, och prata om Alice, och hur det är att leva med en cp-skada”, när vi var inne i klassrummet. Det är ju bra att förbereda klassen på det, så de är beredda, tycker jag :). Jonas sa att han tyckte att det var bra möte i tisdag, sa han efter lektionen till mig, så det kändes skönt och bra! :).

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *