Skolan: Den nya ryggsäcken

Här kommer min ryggsäck som jag hittade på Sportshopen, när vi var där på husvangsveckan v. 27, bland ryggsäckarna. Det var fina ryggsäckar där, först hittade jag en ryggsäck som jag tyckte var jättefin, men sen hittade jag en ännu finare (smartare) ryggsäck, märket var Björn Borg märket, så coolt, rosa och skön att ha på sig och den hade ett datorfack inuti ryggsäcken också så det var smart (nu när vi får datorer, kan det vara smart, tänkte jag) det hade inte den andra ryggsäcken som jag hittade och kollade på först, och den var inte Björn Borg på, Björn Borg var coolt, tyckte jag. Så det var en fin ryggsäck, men……SÅ JAG TOG DEN!!!! :D Den har hängt på min garderobs krok från v. 27 tills i tisdags när jag gick in i hamsterhjulet. När jag kom hem från Ölmanäs i helgen så hade mamma köpt en annorlunda jumpa påse till mig som jag ska ha i skolan i min ryggsäck, då fick den hänga under min ryggsäck på min garderobs krok. Det var två stora bra fack utanpå också. Den var jättefin.

Jag och Helen pratade om i sexan att jag skulle ha en ryggsäck i sjuan så jag slipper bära med mig två väskor till skolan, hem och till idrotten. Så smart, nu har jag allt i ett, två flugor i en smäll, när jag går till allt jag ska till, smart, och så slipper mina svettiga jumpa kläder ligga i min fina ryggsäck, eller bland mina skolsaker i ryggsäcken, det vill man ju inte. Så slipper jag ta med mig två väskor, till olika ställen. Ryggsäck är lätt att bära för mig och ha på sig också, och lyfta in i skåpet, också. Jag har aldrig haft en ryggsäck i skolan under de här sex åren, så smiddigt det är, det har jag aldrig tänkt på förut under åren. Min ryggsäck har bara hängt där från v. 27 till nu när skolan börja. Jag har bara rört den en gång och det var när jag köpte ett glitter A och ett glitter G med svenska flaggan på, det var jättefina tyckte jag, ALICE GRIMM står det för i rätt ordning på ryggsäcken, såklart, annars blir det fel :). Hittade tyvärr inte något L som står för Larsson på Bokhandlen, synd, tyckte jag. Jag skulle naturligtvis ta det annars, A G L hade det blivit då, som jag heter, det står för ”ALICE GRIMM LARSSON”. Det hade också blivit väldigt coolt och snyggt.

Den coola fina ryggsäcken.

Den coola fina ryggsäcken.

ny väska3

Den fina smarta jumpa påsen som mamma köpte, till mig.

Den fina smarta jumpa påsen som mamma köpte, till mig.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *