Skolan: My day!

Idag hade jag bara en lektion för att mamma kom och hämta mig halv tio också åkte vi till hjälpmedelscentralen och träffade Maria som jobbar med min rullstol. Så vi testade några rullstolar med en som jobbar där, för jag behöver en större rullstol, så vi valde en rullstol som känndes bra, du kommer få se den på bloggen om ungefär fyra veckor. Sen åkte vi till mormor och åt lunch och lekte lite med Elliot för att det var ingen ide att äta mat i skolan, och idag skulle hela klassen åka och bada igen så att mamma körde mig direkt till Borås simarena. Det var ett roligt och mysigt äventyr tycker jag :)

Nu är jag hos pappa och Jenny och vi ska ha en jättebra helg tillsammans! På söndag kanske jag skriver om vad vi gjorde :). En ny skrivbordslampa har jag fått av Jenny också, jättecool är den, du ser den på bilden :) Tack så mycket Jenny, jättesnygg! :)

image

Bookmark the permalink.

3 Responses to Skolan: My day!

  1. Kevin says:

    Vart köpte hon den!!

  2. Kevin says:

    Otroligt fin var den och hur mycket kostade den

  3. Pappa says:

    Hej Kevin! Lampan kostade 149 kr och säljs på IKEA (i olika färger).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *