Skolan: Prao dag 1 & dag 2

Idag och igår har jag vart på Responstryck som sagt. Det har varit roligt. Igår gick dagen superfort, helt plötsligt var det lunch och sen lite senare skulle vi hämta Elliot. Måndagen satt jag med mamma hela dagen och tittade på samtidigt som jag fick lära mig massor av saker. Andra dagen brukar bli litet långsammare, vilket det blev lite i dag, men inte så mycket ändå. Jag fick hjälpa Edit (mammas jobbarkompis) idag med att korrektur läsa ett jobb, det var roligt. Det är roligt att hitta på lite annat också, inte bara titta rakt in i mammas skärm i två dagar.

Sen på eftermiddagen hade jag med min dator och satt och pysslade lite i ett program som vi skriver i skolan, pages heter det, det var jätteroligt. Jag hittade massor av fina bilder och filmer på mig när jag var liten i min dator som jag gjorde ett collage utav, det blev jättefint men framför allt väldigt roligt. På lunchen var det lyxigt idag för då gick jag, pappa och mamma och åt själva på Max, det är mysigt att ha både mamma och pappa vd min sida. Innan vi skulle gå hem kom mammas jobbarkompis upp och gav mig ett coolt block, lappar, en 2017 almanacka och en god tvål, också tacka han så mycket för mitt besök. Det var väldigt snällt av de att ge mig de fina grejerna. Det har varit två roliga dagar. Jag ser fram emot imorgon väldigt mycket när jag ska till Cariolas dagis!  

Mitt collage! :)

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *