Skolan: Prao tre – första dagen

Idag har jag varit på Carolas dagis. Det var jättestort och det låg högt uppe på en kullen, det var jättefint. Det var massor utav avdelningar och till och med en andravåning med rum och personalrum. Först satt vi och åt frukost med barnen, då kom chefen också fick jag gå in och intervjua henne i ett litet rum. Skönt att ha det avklarat. Mitt praoarbete till skolan ni vet som jag prata om i mitt prao-inlägg som jag skrev i söndags. Efter intervjun var det fritt en liten stund, och sen visade Carola mig runt på den stora förskolan, sen satte vi oss i personalrummet och drack te med några ådra kollegor på rasten. Det var ett jättefint personalrum! När vi kom tillbacks var det dags att byta blöja på alla barnen innan vi skalle gå ut i skogen. Jag fick ta på alla barnen reflexvästar, det var roligt. Jag hade min rullstol med mig som Carola fick köra. När vi hade varit ute en stund gick jag och Carola tillbaka och pyntade med påskris till påsklunchen som vi åt till lunch. När alla barnen middagssov gick jag och Carola till personalrummet och tjatade med en kopp te i handen. :) Efter det hade Carola planeringstid och då satte vi oss i ett rum och jag frågade lite till frågor till mitt prao-papper. Sen körde Carola hem mig. Det har varit en mysig dag.
Jag ser fram emot imorgon och på fredag!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *