Skolan: Prao fyra – andra dagen

Idag har det varit en bra dag, vi har inte gjort så mycket på dagiset. Vi var ute en liten stund innan lunchen. Idag var det Carolas tur att sitta inne med barnen när de skulle sova, så då fick jag göra det med. När barnen sov gick jag och Carola på rast och sen pysslade vi med de få barnen som inte sov, vi påskpysslade. Vi klippte, rev och klistrade på prasselpapper i olika färger på ett äggformat papper. Jag satt kvar långt efter barnen hade tröttnat. Jag kämpade så med det påskägget, det var väldigt bra för min fingermotorik. Sen åkte jag hem…Jag fick hjälpa barnen att ta på reflexvästarna när vi skulle ut idag igen! :) Igår och idag kom några barn emot mig och ville sitta i mitt knä, det var så gulligt, Jag blev förvånad och så glad att de ville och vågade de, det var så mysigt! :)
Ser ni mina ögon på mitt påskägg? :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *