Släktkalas för mig

Nu är jag 16 år! Det känns gött. Jag ska berätta först om mitt kalas och sen om min riktiga födelsedag. Söndagen började med att jag fick sång på sängen av mina goa familjemedlemmar! :) Jag fick två ljust och tre paket. Jag fick ett jättestort badlakan/handduk, ett jättefint bokmärke och sen fick jag äntligen en hårddisk, så nu kan jag börja göra och redigera filmer snart. Sen åt vi god frukost. Det var så underbart väder, härligt! Det blir nästan alltid bra väder på mina kalas och på mina födelsedagar. Kevin frågade om vi kunde ut och gå sen, så det gjorde vi uppe på nymansängar, det är så fint där, speciellt när solen lyser på ängarna. Efter våran promenad bjöd han mig på födelsedagsglass, det var snällt!

Sen åkte jag hem och fixade ordning mig inför kalaset. När alla hade kommit satte vi oss på altanen och åt lunch. Det blev grillat med en jättegod hemmagjord potatissallad. Sen satt vi under trädet och tjatade lite innan det blev tårta. Den var så god, det var jordgubbar på såklart, grädde, philadelphiaost, chokladmousse och lemoncurd, så gott! Efter tårtan var det dax för paket öppning, jag fick så fina saker (jag visar de i ett annat inlägg) jag fick allt från skönhetsprylar till jättefina kläder. Tack så mycket för alla fina paket! Sen lite senare åkte de flesta hem och sen åkte jag med mormor och morfar hem. Så hade jag lite mys med de på kvällen, jag och mormor satt i deras härliga uterum och löste korsord (jag är en speciell tonåring:)) men korsord är kul tycker jag. Det var så underbar att sitta där ute hela kvällen och mysigt.

Peppe och Elliot är sugen på tårta! :D

<3

Ballonger! :D

MYS! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *