Sluttampen i skolan

Oj, jag har typ inte bloggat i veckan, den här veckan har bara flygigt i väg. Å, kan vi bara ta ett litet tacksamhetsmening, till vilket underbart väder vi har! Underbart! Iallafall i tisdags så lämnade vi in våra datorer som vi haft i tre år, det kändes lite vemodigt faktisk, men samtidigt lite stort och en sorts bekräftelse på att det snart är över. Så nu i veckan har jag tagit med min privata dator till skolan eftersom att vi har lite kvar att göra. För jag tycker det är lättare att skriva på datorn. Vi har börjat med en individuellt fältstudie nu i SO och svenskan, så vi ska hitta vad det finns för risker på väg hem till hemmet från skolan också ska vi hitta  förslag på lösningar på problemen, rätt kul faktiskt. Nu de sista dagarna här har varit väldigt långsamma för att vi har typ inte haft något att göra i skolan, vi har städat lite bara och haft hålltimmor, och det är så tråkigt. Jag blir ju klar så fort med mina grejer. Idag var jag och Kevin och tog varsin Ice slash, det var kallt och gott. Sen när jag kom hem åkte jag och mamma ner till Elliot och Marko på stranden och la oss där, det var så härligt. Första strandhägnet med familjen. Jag och mamma badade, det var superhärligt i denna hettan.

Det är första juni idag också, det känns lite speciellt faktiskt med första sommarmånaden!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *