SNART JULOV! /Kategorin skolan och familjen

YES! Idag mår jag bättre, jag har sovit hela nätterna i tre nätter nu och idag är jag mycket mindre snorig, och lite i  halsen. Jag har fått följa med i Elliots vardag. Just nu håller han på att snacka här, gud vad han har börjat gurgla nu, det är helt otroligt, så söt <3. Nu har jag varit hemma i en vecka exakt idag, jag har typ bott i soffan en vecka med kudde och täcke. I morgon blir det skola igen och det ska bli kul, sista dagen på 2014 i morgon. Och på fredag är det JULOOOV!! Så härligt det ska bli. Vi börjar inte förrän halv tio, men jag, pappa, mamma, läraren och Helen ska ha utvecklingsamtal på fredag klockan halv nio för i måndags när vi skulle ha det så var jag sjuk så jag orkade inte. Det passar bra för att jag ska till tandläkaren kvart i åtta på fredag. Vi har julavslutning i kyrkan och vi slutar kvart över elva på fredag, då kommer mamma och Elliot för att hämta mig efteråt. Då ska jag åka till mamma innan pappa kommer och hämtar mig på eftermiddagen. Jag och mamma ska klä grannen då.

I morgon när jag kommer till pappa i morgon eftermiddag så ska jag och Jenny klä grannen och lyssna på julmusik + dricka glögg, det blir blir mysigt! :) Har du satt upp granen än?

Marko jobbar idag… !

I morgon är det nog lugnt i skolan dagen innan friheten. Vi börjar direkt med matte på morgonen och slutar med film och godis, Pang pom!

:)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *