Sommaren som förändrade allt

Denna sommaren har varit något utöver det vanliga, en sommar som har förändrat mitt liv totalt. Sommaren började med att jag tog studenten vilket var en magisk dag i mitt liv och sen har det bara hänt nya spännande och roliga saker gång på gång. Först nu börjar jag att landa på riktigt känner jag, nu när hösten rullar in och den riktiga vardagen är här. Den här sommaren har gett mig så mycket positivitet, glädje och energi. När jag i våras tänkte på hur min sommar skulle bli tänkte jag mest på jobb och fix i lägenhet, och jag hade ingen som helst ångest för att jag inte skulle få någon semester, faktiskt inte. Men jag hade så fel, jag känner att jag hat hittat på så mycket denna sommaren trots att jag har jobbat. Det känns liksom inte som att jag har jobbat för att det har hänt så mycket annat hela tiden. Denna sommaren har jag känt ett lyckorus i kroppen och en avslappnad känsla av att skolan äntligen är över och jag är på starten av mitt nya vuxenliv. Jag har känt mig fri helt enkelt.

Sommaren har bjudit på många trevliga besök i mitt nya hem, vilket jag har älskat och fått energi av. Som till exempel när Kirre och Malin var här, när Jeanette och Martin var här en eftermiddag efter mitt jobb eller när Jessica och Iris var här på middag med mamma och Elliot, det var så mysigt.

Jag minns även när jag, Kevin och hunden Bella firade midsommar hemma hos Kevin. Det var en sån mysig kväll med god mat, bingolotto, kvällspromenad med Bella och när vi satt ute och snackade till klockan tolv på natten med mysiga filtar, varm choklad och tända ljus. Dessutom sov jag över hos honom och vi åt en lyxig och lång frukost dagen därpå. Det var en fantastisk midsommar som jag aldrig kommer att glömma.

Det har även blivit lite strandhäng med mamma på någon eftermiddag och en hel dag någon helg, vilket har varit så skönt, då har man fått lite sommarfeeling. Jag minns också när Marko och hans familj och två kompisar till honom var hos mig och firade min student och 20-års dag, då mådde jag verkligen som en prinsessa, med så många personer runt omkring mig som bara var där pågrund av mig och för min skull. Och de skämde bort mig med så många fina presenter och god mat.

Jag minns också väldigt tydligt när mamma och Jessica (grannen) kom till mig en varm torsdag eftermiddag och vi drack bubbel och åt kantarellmacka på min terass och snackade skit. Sen gick vi ner till torget i den ljumna sommarkvällen och lyssnade på Oscar Zia. Det var verkligen en sån mysig kväll med många skratt och härligt snack.

I sommar fyllde jag även 20, vilket var så stort för mig, och vilken fantastisk dag jag fick, tack vare min underbara familj! Först bubbel och jordgubbar på terassen, sen ett La Capita besök som jag aldrig kommer att glömma för maten var magisk och sällskapet med och sist men inte minst en lång och underbar kväll på min terass med mina <3 och inte minst sagt det fantastiska vädret som jag fick på min dag.

Sen var jag med Kevin och hans föräldrar i Ullared en fredageftermiddag, och inte bara det, vi sov över i deras husbil på Ullareds camping, vilket jag älskar! Jag är så tacksam för att de tog mig ut på en Ullaredstrip.
Jag och Kevin har dessutom varit på Ikea tillsammans i sommar vilket var en spontan och rolig tur!

Även fast jag har jobbat har jag även varit ute vid kusten på minisemestrar. Först i Halmstad med mamma och Elliot (då tog jag ju till och med ledigt på fredagen, vilket var så härligt). Det var en underbar helg vid havet med massor utav familjemys, roligheter och chill. Jag är fortfarande så lycklig över den sista kvällen då vi fick så underbart väder, strålande sol, klarblå himmel, en fantastiskt kvällstur vid havet och en underbar kväll uppe på terassen med solnedgången och havet som brusade så rofyllt i bakgrunden, fantastiskt!

Från en underbar minisemester till en annan, när jag fick komma ner till Ölmanäs och vara med pappa, Jenny och killarna där en hel helg. Dessutom med farfar och Carin som också var där. Vi fick en helg med underbart väder, bad i havet, middag vid havet uppe hos farfar och Carin och mycket annat mysigt.

Eller den gången när Kevin kom till mig en kväll mitt i veckan och han hjälpte mig att sätta upp mina gardiner och sen satt vi ute på min terass i den underbara sommarkvällen och fikade, så himla mysigt. Kevin har verkligen hjälpt mig mycket med lägenheten i sommar, vilket jag är så tacksam för och vi har flängt fram och tillbaka till olika affärer, köpt saker till våra lägenheter och kollat på inredning.

Men framför allt har jag kommit iordning i min lägenhet i sommar och trivs som fisken i vattnet.

Vilken helt otrolig sommar det har varit, jag har hittat på mycket och så många roliga saker. Och alla dessa fantastiska människorna som jag har i mitt liv, de får vi verkligen inte glömma, utan de hade denna sommaren aldrig blivit så fantastisk som den faktiskt blev! <3 Jag är så tacksam för de och för den här sommaren.
Denna sommaren har jag verkligen kunnat slappna av och njuta av livet nu när skolan är över.

Jag hoppas att ni också har haft en fantastisk sommar nu när vi rullar in mot hösten.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *