Sommarlov!

Wohoo nu har jag sommarlov, jag kan inte förstå det riktigt än eftersom att vi slutade så tidigt i år, men det är skönt. Under måndagen och tisdagen hade vi inga vanliga lektioner, då hade vi istället aktivitetsdagar tillsammans med de andra eleverna från Angeredsgymnasiet, det var en tävling så vi tävlade klassvis. Det var massor utav olika stationer, klurigar, quizet, golf, rullstolsrache och mycket mer, det var rätt roligt.

Jag hade bestämt mig sen en tid tillbaka att dagen innan jag går på sommarlov och åker hem så ska jag tvätta och stor städa i mitt rum, och det var precis det jag gjorde i tisdags, en personal hjälpte mig såklart. Vi städade i säkert en timma och lite till, men nu är det kliniskt rent både i sovrummet och på toan, det har aldrig varit så rent innan, så härligt. Jag bytte även till rena och fräscha lakan och påslakan, och jag tvättade till och med mina handdukar, så nu hänger det fräscha och fina handskar i mitt badrum när jag kommer tillbaka. Mitt skrivbord är verkligen kliniskt rent.
Jag älskar att det är så kliniskt rent i mitt lilla kryp in nu för då har jag ett välkomnande och rent hem när jag kommer hem till Storås igen i augusti. Det känns bra i hjärtat bara jag tänker på det! :)

Jag packade även i tisdags, fem kassar blev det. Ännu mera kläder tog jag med mig hem, mamma tog med sig några förra veckan, men nu blev det lite fler ;), så nu är min garderob nästan tom! Jag packade även ner lite målarböcker och böcker som jag vill ha i sommar. Sen blev det en gott och blandat påse med lite parfymer, bodylotion, ansiktsmask och hygienprylar, så nu är mitt badrumsskåp nästan tomt det också! Känns så skönt!

Måndagen och tisdagen och även igår började vi klockan nio, det var skönt med lite sovmorgon. I går, onsdags på avslutningsdagen hade jag på mig en lång svartvit randig klänning, tyvärr tog jag inte kort på mig när jag hade den på mig.
Dagen började först nere i Kultur Atom, vi, hela RG. Vi tog det bara lugnt där nere, lyssnade lite på musik och gjorde ett sommarquiz på 20 frågore i grupper. Sen blev det fika, det blev blandannat glass med kolasås för mig och ett glas med cider. Sen kom rektorn och delade ut stipendium till en elev från varje klass. Wilma fick klassens stipendium, det var hon värd tycker jag!

Sen kvart i elva gick vi ner till idrottsarenan där det var lite avslutning tillsammans med Angeredsgymnasiet. Det bjöds på jättefin sång, tal och musik, det var en fin avslutning. Sen var det sommarlov. Jag och Wilma åkte genom skolan innan vi åkte till Storås, där möttes vi båda av massor utav kramar och hälsningar av både lärare och assistenter på RG, det var härligt. Det tog långt tid innan vi kom ut! -:)

Väl på Storås sa jag hejdå till Wilma och gav henne en riktigt härlig sonmarkram. Jag kommer verkligen att sakna henne i sommar! Sen gick jag in till mig och fixade det sista innan jag gick upp och åt lite lunch, det var bara jag som åt. Sen var det fika på andra sidan, så jag gick dit och tog min andra fika för dagen :). Jag satt och fikade och pratade med personalen från både hus 12 och hus 2 och med Pontus som var kvar, det var mysigt att få tillbringa de sista timmarna med de. Jag åt en sån god rabarberpaj med vaniljsås! Vi satt bara där och snackade och tog det lugnt. Sen gick jag över till min sida med ”min” personal och satt och snackade med de. Det var Annelie, Tommy, Ann-Sofie, en nattpersonal och Malin som jobbade. Det var tydligen bara jag som var kvar på mitt hus. Det var mysigt att bara få sitta och prata med personalen på mitt hus innan jag gick på sommarlov tyckte jag.

Det var ju så himla varmt igår, det var härligt, då kändes det verkligen som sommaravslutning och att jag gick på sommarlov. Sen packade vi ihop alla mina kassar och stängde dörren till mitt rum och gick ut till taxin när den kom. Personalen lassade in alla mina kassar och väskor i taxin. All personal som jobbade kom och gav mig världens största kramar ute på parkeringen, det var så härligt. En personal sa till mig när hon kramade mig ”ha en bra sommar, Storås glädjespridare och solsken!” Det var fint sagt! Sen körde jag in i taxin och all personal vinkade till mig när taxin körde iväg, och jag vinkade tillbaks!

Jag tror att jag kommet att sakna Storås lite i sommar!

Det var en fin avslutning både i skolan och på Storås!

Dagen avslutades hemma i klänning på balkongen klockan halv tio på kvällen, det var underbart!

Nu har jag sommarlov i elva veckor! :D

Fräsch tonfisksallad blev det igår på min avslutningsdag1
All packning!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *