Sommartorsdag Med Pinglorna

I torsdags skulle jag, mamma och mammas granne Jessica gå på sommartorsdagen i Borås (sommartorsdagarna är när artister kommer till Borås på torsdagar på sommaren och spelar och sjunger). Torsdagens artist var Oscar Zia, jag har aldrig hört hans låtar, om jag ska vara ärlig så viste jag inte ens om att han sjöng. Men även om vi aldrig hade lyssnat på honom så är det alltid trevligt att gå på sommatorsdagarna, det är liksom själva stämningen som är så härlig.
Det var ju fint väder i torsdags så det skulle bli en fin kväll men oj vad varmt det var. På eftermiddagen kunde jag knappt sitta ute på terassen för att det var för varmt, jag fick liksom sitta inne för där var det svalt iallafall. h

Jessica hade aldrig varit hemma hos mig så vi sa att vi skulle träffas hemma hos mig först och äta något innan. Klockan 18 kom de till mig och vi satt ute på terassen, drack bubbel och snackade, det var så trevligt. Mamma hade tagit med sig kantareller så lite senare stekte vi kantarellerna och rostade bröd, det var helt magiskt gott!
Alltså vi hade det så mysigt, vi bara satt och snackade om allt mellan himmel och jord, jag hade kunnat suttit där hur länge som helst och bara snacka! :-)

När klockan började närma sig åtta började vi röra oss ner mot stan. Oscar Zia började spela klockan halv nio men tydligen så var det massor av andra saker som hände ända från klockan tre på eftermiddagen. Trevligt att det händer lite i Borås tycker jag! Vi gick ner till stan, jag tog Elof. Det är supersmidigt att gå till centrum från mig, det är typ bara raka vägen. Väl i stan var det mycket liv och rörelse. Vi ställde oss på torget eftersom att det snart var dax. Det brukar finnas en rullstolsramp så att vi som sitter i rullstol kommer upp lite och ser, men tyvärr så fanns den inte i år, varför vet jag inte. Men jag har ju lyxen att jag kan höja upp min elrullstol så jag stod i samma höjd som mamma, skitsmart!

Min gamla klasskompis som bor i Svenljunga skrev till mig att han skulle till sommartorsdagen också så han kom till oss och stod med mig en stund.
Jag kände inte igen någon låt av det Oscar Zia spelade, men jag tyckte många låtar var väldigt bra. Det var mycket känslor och kärlekskriser i hans låtar och han sjöng med en sån känsla så det var en väldigt bra konsert trots att jag typ aldrig har hör honom sjunga. Min klasskompis åkte hem när näst sista låten spelades, det var jätteroligt att träffa honom igen, speciellt på hemmaplan.

När Oscar Zia hade spelat klart drog vi oss också hemåt. Det var en sån underbar sommarkväll, det var så varmt och jag som fryser så lätt kunde liksom köra hem i t-shirt.
Det var så underbart att hänga med mina pinglor hela kvällen, vi skrattade och hade så roligt på vägen hem i sommarkvällen, ja vi hade roligt och trevligt hela kvällen i för sig! Det var så härligt att vi fick till den här kvällen vi tre, en riktig tjejkväll helt enkelt! Jag hade kunnat hänga med de några timmar till, det hade inte varit några som helst problem! :-)
Det är sånna här kvällar och umgänge som gör mig lycklig och som fyller på min energi! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *