Drömveckan!

Jag har verkligen haft en kanon vecka denna veckan, det har hänt så mycket roligt som jag har fått massor utav energi av. Det är det positiva med att bara jobba fyra timmar på förmiddagen och det är att man hinner med att njuta av livet lite också! :)
I måndags hade jag inget planerat, det ända som skulle hända var att maten från Coop skulle komma.
Jag har ju köpt en lampa på Ullared som jag väntar på att få hjälp att få upp. Så jag skickade ett sms till Kevin och frågade om han kunde hjälpa mig någon gång i veckan. Han svarade med ”kan jag komma om 10 minuter?” hahaha. Jag sa såklart ja eftersom att jag bara var hemma så efter 10 minuter kom han. Vi är sååå SPONTANA! Älskar det! :-) Jag satt och åt när han kom så jag fick lite sällskap.

Efter bara några minuter kom maten så då hjälpte han mig att packa upp den och även att organisera i mina skåp så att det skulle bli lättare för mig att nå saker, så snällt. Sen tog han fram dammsugaren och började dammsuga hela lägenheten, även badrummet. Jag höll på att skratta ihjäl mig och fick fram ”vad gör du?” jag fick till svar ”jag dammsuger” då ja:g svarade ”jättesnällt, men varför? Det behöver du inte” haha, han var verkligen rastlös, haha. Sen fixade han iordning mina gardiner och fäste upp de bättre i rännan i taket. Han hjälpte mig sedan att sätta upp lampan över köksbordet som han egentligen ”bara” skulle göra! :-) Det blev så bra med lampan i köket. Iallafall han grejade här hemma hos mig, vilket jag är så tacksam för.

Jag behöver ju lägga upp mina gardiner för de släpar i matan och är superlånga, så mamma skulle hjälpa mig med att lägga upp de innan hon börjar jobba. Men Kevin sa att det håller inte att göra det själv och dessutom är mina gardiner så tunga och det behövdes läggas upp en hel del eftersom att de var så långa. Så vi kom överens om att någon annan måste göra det. Så då tog Kevin kontakt med någon som syr upp gardiner som hans morfar känner. Han sa då att han redan hade en tid på onsdag. Kevin var så snäll så han sa att han kunde ta med de och lämna in de. Så istället för att Kevin skulle åka fram och tillbaka så tog han ner mina gardiner igen, han som hade precis gjort iordning de, hahaha. Men det var superguiligt att han ville hjälpa mig med det.
Vilken bra och fin start på veckan!

Det känns som att jag fyller mina eftermiddagar ändå, jag fattar inte hur jag lyckas! :-) Men i tisdags hade jag inget planerat. Jag satt ute i det härliga vädret hela eftermiddagen, lyssnade på musik och tog det väldigt lugnt, det var jätteskönt.

I onsdags efter jobbet kom mamma och hämtade mig för hon hade frågat mig i tisdags om jag vill hänga till stranden efter jobbar som i onsdags. Självklart ville jag det, det skulle ju bli så varmt över 30 grader. Vi åkte till Sandareds stranden som vi brukar vara på. Det var underbart att få komma ut lite efter jobbet, det var tack vare mamma. Mammas granne Jessica var på stranden också, så det var så mysigt. Vi bade och satt och snackade massor!

Jag och mamma har pratat om att gå på sommartorsdagarna någon gång i sommar (sommartorsdagarna är när artister kommer till Borås på torsdagar på sommaren och spelar och sjunger). Men det var tydligen sista gången i torsdags så då satsade vi på att gå som i torsdags då. Jessica var också lite sugen så då bestämde vi att vi går tillsammans. Vi sa då att vi träffas hos mig först och käkar och dricker lite gott innan, hon har aldrig varit hemma hos mig heller, så det skulle bli jätteroligt.

Innan mamma skjutsade hem mig åkte vi upp till mormor och morfar för vi skulle hämta krusbärsmarmelad som mormor hade gjort till mig och mamma. Det var så härligt att träffa de igen och krama på de! <3

På onsdag kväll kom Kevin sent på kvällen för mina gardiner hade blivit klara. Han skulle egentligen inte komma för att han hade varit iväg hela dagen och han var trött så jag förstod absolut det. Men sen kom han ändå, hahaha, typ såhär klockan halv tio på kvällen. Han kom med mina fina gardiner och även briska och bulle som han överraskade mig med för att fira in min lägenhet, hur gulligt? Han hjälpte mig att sätta upp mina gardiner, och oj vad bra det blev. Vi hade mätt exakt bra så nu är gardinerna varken för långa eller för korta. Nu är de även jättelätta att dra i också, inte alls lika tunga och jobbiga som innan. Det var supersnällt av Kevin verkligen! Vi har pratat om att jag borde ha vita skira gardiner bakom mina gardiner. Jag har varit lite osäker om jag vill ha det eller inte men Kevin övertalade mig så vi beställde vita skira gardiner från Ikea.
Sen satte vi oss ute och pratade med briska och bulle. Det var så varmt och härligt även fast klockan var halv tio liksom. Jag har aldrig suttit ute så där på kvällen någon gång, men oj vad mysigt det var!
Ljusen lyste upp mot bergen och man hörde folk småprata och såg hur det lyste i varje hem och på balkongerna, det kändes som att man var utomlands.
Det var en härlig kväll.

(Om sommartorsdagen och tjejkvällen får ni läsa om i nästa inlägg annars blir detta inlägg alldeles för långt)

Igår var det så skönt med fredag, i helgen ska jag bara ta det lugnt för en gång skull!
Men iallafall så hade gardinerna från Ikea kommit i fredags, det gick väldigt fort måste jag säga, vi beställde ju de i onsdags kväll! Kevin kom till mig när jag hade slutat jobba.
Han hade med sig lunch och jag skulle också äta så det var perfekt.

Innan vi satte upp gardinerna åkte vi och köpte krokar eftersom att det saknades några till gardinskenorna. Jag köpte även en pall till hallen som jag länge har tänkt att jag måste köpa, så det var perfekt. När jag hade shoppat klart åkte vi hem och satte upp de skira gardinerna. Som sagt så var jag inte så noga med det men jag tänkte ändå att det skulle bli bra. Men oj vad bra det blev, jag är så nöjd det blev så fint. Jag trodde ju att de bara skulle synas när man drar ihop de men de syns ju hela tiden och hänger bakom de rosa gardinerna så snyggt. Det blev verkligen pricket över i:et och funktionen är ju det bästa, att man får insynsskydd men ändå ljuset. Det är så häftigt, jag ser ut och får in det härliga ljuset men ingen ser in, jag älskar det! Det kommer bli extra nice till hösten och vintern.

Jag har länge velat att Kevin ska fota min lägenhet när allt är klart och igår blev allt klart så nu när han ändå var här så passade vi på. Det är bara en tavla som jag ska sätta upp ovanför min byrå men jag orkade inte vänta på den. Så vi städade och plockade, det är så fint här hemma nu. Sen hjälpte Kevin mig att fota och oj vilka fina bilder det blev, ni ska få se de snart!
Det är tur att jag ska vara hemma i helgen för jag vill bara vara hemma nu! :-)
Jag är så tacksam för allt Kevin har gjort för mig och i min lägenhet i veckan, supersnällt!

Vilken vecka det har varit, riktig dröm vecka, och då har jag inte berättat om i torsdags än!
Det är sånna här veckor som fyller på min energi, jag älskar det!

Perfekt, nu har jag något att sitta på när jag tar på mig skorna! :-)
Bookmark the permalink.

One Response to Drömveckan!

 1. Jessica says:

  Hej!
  Jobbar jag. Så trivs jag med bäst att jobba förmiddagar. Jag klarar bara av 50% jag med att jobba.

  När jag läser så låter det som en mycket bra vecka. Fin vän Kevin är 😊
  Skönt att ha en lugn helg. Det har jag med denna helgen.

  Ha det så bra! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *