Söndagstross, egentid, vår

Denna helgen har det varit mycket plugg, men jag har fått gjort mycket vilket känns skönt. Det har inte bara varit plugg, det har varit mycket mys med familjen också. Elliot har lärt sig att spela UNO, så vi fyra har spelat UNO i helgen. Det är jätteroligt att han har lärt sig det redan, jag trodde aldrig att vi fyra skulle kunna spela UNO ihop när han bara var fem år.

I lördags frågade pappa mig om vi skulle ta lite egentid och dra till Göteborg som igår, jag blev jätteglad och sa såklart ja. Så igår kom pappa och hämtade mig hos mamma runt tolvtiden också drog vi till Götet.
Vi började med att titta till lägenheten i Vasa och sen gick vi ut på stros i det otroliga fina vädret. Jag och pappa hade premiär för våra vårjackor, det var så härligt ute!
Vi gick lite överallt jag och pappa, först gick vi från Vasa till Haga, vi gick och strosade i mysiga Haga lite och sedan gick vi vidare till Linnéstaden. Vi gick även till hjärntorget där det var fina träd som hade slagit ut (minns inte namnet på de, men ni får se bilder längre ner i inlägget). Vi gick bara och strosade helt enkelt, tittade på folk och pratade! Njöt av det fina vädret!

Det finns en butik som säljer bubbelte som pappa Jenny och killarna har testat men aldrig jag, så det tyckte pappa att jag också skulle få testa, och jag ville det såklart också. Vi gick in i den butiken, de säljer även saker där inne också, lite annorlunda saker. Det fanns hur mycket smaker som helst på bubbeltet, men jag sa att jag ville testa mer åt original hållet, så jag valde orginal teet och jordgubbssmak. Det var gott men väldigt annorlunda. I botten låg det som små runda svarta bollar som då är bubbelteet som man sög upp via sugröret, väldigt speciellt som sagt men gott. Jag som gillar te i vanliga fall, gillade även bubbelte!

När vi hade gått en bra stund satte vi oss på en uteservering och åt lunch på Linnégatan, restaurangen hette ”Magic Flamingo” , restaurangen hade en stor uteservering i solen. Det var jättehärligt att sitta där och äta. Vet ni vad jag åt? En halloumi sallad med avokado med granatäpple och massor med andra goda grejer i, den var verkligen jättegod! Det var verkligen en härlig lunch ute i solen. Det var premiär för mig att sitta på en uteservering för i år. Det är bra såhär i Corona tider.
Efter den goda lunchen strosade vi vidare till Hagakyrkan igen, där köpte vi Lejonet och Björnen glass och satte oss i parken Haga Kyrkoplan och åt glass, det var fint! Åh, vilken god glass det var, det var smakerna Sea salted caramel och Dulche de Leche, vi njöt verkligen av den glassen i solen!

Sen gick vi upp mot lägenheten igen, vi chillade lite i soffan och vilade våra ben, jag var helt slut i benen. Efter en stund körde pappa mig till Storås och han åkte hem till Sjömarken!

Det var verkligen en helt underbar dag och jag fick ha min fantastiska pappa för mig själv! :) Denna helgen har jag känt på riktigt att det är vår i luften, det är en mycket härlig känsla! Ja, det har verkligen varit en toppenhelg IGEN, trots pluggandet! <3

<3
Inne i bubbelte affären.
Restaurangen den magiska flamingon
Halloumisallad och pappa på en uteservering i ett soligt Göteborg, kan det bli bättre? :)
Oj, oj, oj vilken glass och vilket glasställe!
Havet besökte vi också! :) <3
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *