Storås, I arrive today

Idag har det gått elva veckor sen jag slutade skola (nästan iallafall). Så idag är det dags för mig, Elof och all min packning att dra mig till Angered och Storås igen. Det känns lite konstigt att nu drar det igång igen, och lite vemodigt att lämna hemmet efter så många veckor (lämna och lämna hemmet, det låter som att jag aldrig kommer hem mer, men ni förstår vad jag menar, hoppas jag). Jag kommer att sakna att vara hemma med mina älsklingar, Jag kommer sakna att inte få ge de en godnattkram varje kväll och att få umgås med de både på kvällarna och på dagarna. Som en så enkel sak som att äta middag tillsammans kommer jag att sakna, att inte få krama om de jag älskar mest varje dag, att inte kunna träffa Kevin lika ofta, det kommer att kännas lite konstigt i början tror jag att inte få ha de i min närhet, speciellt ikväll. Men jag tror att jag vänjer mig snabbt vid det och kommer in i rutinerna igen. Men framför allt kommer det nog att kännas konstigt att ha de tyst runtomkring sig (när jag är på mitt rum ska tilläggas)! :) Det kanske kan bli lite skönt ändå. :). Det har varit helt underbart att fått vara hemma i elva veckor! I love it! <3

Jag har ju Wilma också som jag kan gå till om det blir för tyst i mitt huvud. :) Det ska bli så himla mysigt och kul att få träffa henne igen efter så långt tid. Vi har ju pratat mycket i telefon och så men det är ju såklart inte alls samma sak. Nu kan vi sitta på mitt rum och skratta, prata och umgås i flera timmar om vi vill, vilket känns underbart! Det ska bli så kul att få träffa och prata med personalen igen också! Det ska också bli intressant att se vilka nya ettor som har flyttat in.

Jag är så nöjd med mig själv att jag storstädade i mitt rum innan jag åkte, dammade, byte sängkläder och handdukar, så fräscht att komma till ett sånt rum. Lite dammigt blir det ju såklart på elva veckor men det är ändå städat, vilket känns välkomnande tycker jag.
Igår packade jag ner lite saker och massor utav kläder, så nu ser min klädhängare i mitt rum hemma jättetom ut. Men det blev mycket packning. Det kommer bli roligt att komma till mitt rum igen samtidigt som det kommer att kännas lite konstigt.

Jag börjar skolan på onsdag, jag tycker att det är skönt att vi får komma tre dagar innan skolan börjar så att man hinner bo in sig lite och ta det lite lugnt där innan allt kör igång igen. För elevhemmet öppnar klockan två för tvåor, treor och fyror idag.

Taxin kommer kvart över tre idag eftersom att jag måste få med Elof. Men mamma åker efter med bilen med Rulle och all min packning, och sen hjälper hon mig att packa upp allt på Storås när vi väl är där, vilket jag är tacksam för. Sen på kvällen ska jag och mamma äta sushi i Angereds centrum, det blir ett mysigt avslut. <3

Vi skulle egentligen på kalas igår hos mormor och morfar eftersom att morfar snart fyller år. Peppe och tjejerna skulle också komma. Vi skulle beställa goda wienerschnitzlar från en resturang i Borås och ha det mysigt. Men tyvärr blev morfar sjuk, så det blev inget, vilket var väldigt tråkigt. Det skulle vara ett mysigt avslut på sommarlovet tycker jag, men vad ska man göra? Nu hoppas jag på att morfar blir frisk. Jag var så sugen på wienerschnitzel så vi gjorde det igår ändå, fast hemma då. :)

Men som jag ser det, det var ju bra att vi träffade allihop förra lördagen, det var ju inte så längesedan!

Denna sommar har verkligen varit helt underbar, jag har hittat på mycket. Polen, Halmstad och Helsingborg var ju sommarens största minnen, men sen har jag ju gjort mycket dagliga äventyr som också har förgyllt min sommar med härliga minnen. Som t.ex släktträffen i Onunga, häng med Kevin, sommartorsdagar, träffar med Mathilda och massor utav andra mysiga och roliga saker. Sommarlovet slutade på bästa sätt, en mysigt stund med min kusin Mathilda.
Sommaren har bjudit på extremt mycket skratt, extremt mycket kärlek, bad, sol och njut, verkligen underbart!
Kan man få ha det såhär bra egentligen?
Nu har jag kraft och energi igen för att återgå till vardagen, Storås och skolan.

All denna underbara familje- och släktkärlek i mitt liv, jag älskar den! Jag älskar er! Jag önskar att alla kunde få uppleva det som jag får uppleva!

Bookmark the permalink.

One Response to Storås, I arrive today

  1. Mormor says:

    Du har verkligen haft en underbar och händelserik sommar! Hoppas du kommer in i vardagen på ett bra sätt när du kommer till Storås.😍💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *