Tjejlunch med kusinen

Igår var en toppendag. Mormor var hemma hos oss halva dagen eftersom att Elliot hade studiedag, då fick jag krama lite på henne,. det var mysigt. Jag var på gymmet klockan nio igår morse och tränade ett pass som Kevin höll i. Allvarligt talat så förstår jag inte varför jag går upp så tidigt och ställer klockan när jag har så lite kvar av mitt sommarlov. :-)

Dessutom skulle jag träffa min kusin Mathilda igår. Vi pratade nämligen om på mitt kalas tidigare i somras att det vore kul att hitta på något bara vi två i sommar. För det har typ bara hänt en gång. Jag var lite orolig över att det inte skulle bli av eftersom att sommaren brukar bara rulla på och så blir det inget, dessutom skulle Mathilda nästan bara jobba på Liseberg i sommar, vilket hon typ bara har gjort också. Men i början på denna veckan bestämde vi att vi skulle träffas på fredag, så det skulle bli mysigt.

Vi skulle äta lunch på Springrolls i Borås så hon skulle ta bussen från Tranemo där hon och Emma bor. Vi skulle träffas klockan ett så mormor körde in mig till stan, hon skulle ändå åka då så det var passande. Vi hämtade Mathilda på Resecentrum också släppte mormor av oss vid Springrolls så jag slapp att gå så långt, det var snällt. Jag och Mathilda satte oss vid ett bord där också hjälpte hon mig att ta mat samtidigt som hon tog mat till sig själv. Maten var supergod, jag kunde inte låta bli så efter maten tog jag lite sushi också.

Vi satt där och snackade, skrattrade, njöt av maten och hade det rätt gött. Vi pratade om allt möjligt. Det blir ju så att när man bara ses på kalas och på släktträffar så blir det ju inte så långa och djupa samtal, så detta var så mysigt! Mathilda går ju också på internatskola så jag frågade mycket om det, det var kul att höra hur hon har det där när jag också går på en internatskola.
Jag sa ju i början av inlägget att Mathilda jobbar på Liseberg i sommar, och jag är så himla imponerad av henne att hon har orkat med det, hon har liksom jobbat typ varje dag har det verkat som. Dessutom tar det typ en och en halv timme för henne två gånger om dagen att åka till Göteborg från Tranemo, plus att hon har jobbat så mycket oregelbundna tider.

Vi satt och pratade länge, vilket var härligt. Sen gick vi ner till Resecentrum och Mathilda kramade mig hejdå vid bussen, hon skulle nämligen också ta sin buss hem några minuter senare. Jag är så glad och tacksam över att hon tog bussen till Borås ända från Tranemo bara för att träffa mig!
Det var verkligen supermysig att träffa Mathilda ensam och bara sitta och prata om livet. :-)

Jag är så glad över att just du och Emma är mina kusiner på mammas sida! <3 Jag känner mig så älskad för den jag är när jag är med er! <3

Det var en mysig avslutning på detta sommarlovet!

Bookmark the permalink.

One Response to Tjejlunch med kusinen

  1. Wilma says:

    Så roligt att du fick träffa din kusin. Visst är det underbart med kusiner, så roligt att ni kan ha kul ihop. I och för sig så är det inte så svårt i ditt sällskap. 😃❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *