Anlänt på Storås

Igår var det dax att dra till Storås igen efter elva veckor. Jag packade det sista, det blev så mycket packning, men som ni läste i mitt förra inlägg så skulle mamma åka efter med bilen med min packning. Jag hade liksom två stora ikeakassar med bara kläder, och såklart andra kassar med massor med andra grejer också, plus att jag skulle ha med min långa Ikea kudde som jag nyligen köpt.

Jag var med Kevin på förmiddagen, så det var kul att hänga lite med honom innan jag skulle åka till Storås. Sen kom jag hem, mamma packade in allt i bilen. Jag åt lite lunch, sen var det snart dax att åka. Jag blev förvånad när jag såg en taxibil köra upp på garageuppfarten, den var nämligen en halvtimme förtidig, men den var min. Så det var bara att köra ut Elon och åka in i taxin. Det kändes annorlunda att åka taxi igen.

Taxi resan var inte så rolig eftersom att jag inte hade någon musik i öronen men det gick ganska fort ändå. När jag kom till Storås såg det ut som vanligt, fast det var inte så många bilar på parkeringen. Anneli jobbade iallafall, jag såg nämligen hennes bil. När jag kom ut ur taxin ställde jag mig utanför huset eftersom att jag lämnade in min nyckel innan sommarlovet. Jag hörde Wilma och Anneli där uppe så jag ropade ”hallå”, också kom Anneli ner och släppte in mig, strax där efter kom Wilma, det var underbar att träffa henne igen, vi började skratta direkt! :) Fast det kändes inte som att vi inte hade träffas på elva veckor eftersom att vi har pratat i telefon en del i sommar. Vi gick in till mitt rum lite och snackade, mamma hade nämligen inte kommit än.

Wilma sa att det bara hade kommit en etta, de andra hade tydligen åkt hem igen, så det var bara en etta här, vilket jag tyckte var lite konstigt. Så Wilma var själv i sitt hus, så igår var vi bara fyra stycken här med mig. Både Wilma och jag trodde att det skulle vara fullt med ettor här när vi kom igår, men icke sa Nicke. Lite konstigt eftersom att jag tror att de börjar skolan idag, två dagar innan vi börjar. Det förklarar varför det bara var tre personal här igår på båda husen, och det var bara Anneli från vår sida.

Sen kom mamma och hon packade in ALLA mina väskor in i lägenheten och på mitt rum. Sen började vi packa upp, Wilma var fortfarande kvar, vi pratade och skrattade så mycket, det var mysigt. Det var kul att packa upp mina grejer igen, speciellt mina nya saker som jag har köpt eller fått. Det blev som att inreda på nytt. Mitt rum var så rent och fräscht när jag kom hit igår, speciellt badrummet, så stilrent, det var så nice. På min byrå som jag har i badrummet ställde jag nu lite nya grejer som jag har fått, bland annat min nya parfym och lite tvålar, det blev så fint tycker jag istället för att inte ha någonting där. Jag har aldrig haft något där innan. Jag hängde även upp min nya mysiga morgonrock på en krok som jag fick av farfar och Carin i födelsedagspresent, och det ser så lyxigt ut. Jag får sån lyxig känsla när jag går in i mitt badrum nu.

Mamma hjälpte mig att fylla min garderob med ALLA mina kläder, det var hur mycket kläder som helst. Men allt fick plats, jag har en sån bra och rymlig garderob. Sen var allt på plats och vi satt bara och snackade en stund. Det vi gjorde allra först var att mäta längden mellan min garderob och mitt nattygsbord eftersom att jag vill få plats med en fåtölj där som jag har sett ut, och den får precis plats, jag blev så glad. Så mamma ska åka till Mio i veckan för det stod att den fanns i butik, jippi! :) Det ser jag fram emot!

Sen skulle Wilma gå och äta och jag och mamma åkte till Ica Maxi i Angered och kollade efter några saker, mamma hittade det hon ville ha, men inte jag. Sen gick jag och mamma till en thai- och sushirestaurang och åt sushi, det var mysigt. Sen satt vi en stund i mitt rum innan hon åkte hem. Det kändes lite ensamt och tyst på kvällen, nästan så att jag ville Skypa med familjen, hihi! Tur att det går fort till fredag! :) Wilma kunde tyvärr inte komma eftersom att det regnade ute.

Nu är jag på Storås igen, och vardagen kommer snart igång!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *