Shopping till skolstarten

Idag börjar jag skolan igen och vad är då mer passande än lite nya kläder? Alltid kul inför skolstarten. Det blev inte alls mycket när jag och mamma var i stan i förra veckan, men det blev iallafall två par byxor och en ansiktstvätt som jag använder varje kväll. Jag har lite till nya plagg som jag har fått eller köpt i sommar också.
Jag har alltid velat ha riktiga jeans, jag tycker att det är så snyggt, men eftersom att jag inte kan hantera knappar eller gylf så blir det svårt. Men när vi gick in på Kappahl såg jag tre olika nyanser av jeans med resor (vet ej om det stavas så, men ni hajar nog vad jag menar), även kallas treg jeans, och jag blev så glad när jag såg de, jag blev överlycklig rent ut sagt. Så jag köpte den ljusa jetans färgen. Jag trodde bara att det fanns att köpa tregjeans på nätet eftersom att det oftast bara finns ”vanliga” jeans i affärerna. Så de ser jag fram emot att använda.

Sen på H&M hittade jag ett par coola camouflagebyxor, som var lite baggy. De var jättesköna, de hade även ett speciellt material. Både sköna och snygga att ha i skolan. Tänk de, med en enfärgad t-shirt till, lite instoppad i byxan, så snyggt! Sen köpte jag även min vanliga hudvårdsrutin för min flaska var slut, den har jag typ haft i ett halvår. Jag tvättar mig med en serie från märket Neutrogena varje kväll. I flaskan är det ungefär som en tvål som man tar i ansiktet, sen tvättar man bort det och sen tar man en återfraktande kräm efteråt i ansiktet. Jag känner mig så fräsch efter att jag har tvättat mig med den varje kväll. Men framför allt så har min hy blivit så mycket bättre efter att jag började med den för ett tag sedan, nu har jag inga finnar i pannan kvar, och det har minskat i övriga delar utav ansiktet också, vilket är skönt, så den kan jag verkligen rekommendera! Den tar även bort smink.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *