Strosa på stada

Min alla hjärtans dag var jättemysig. Jag kom hem till min älskade familj och fick träffa mormor och morfar en stund, det var mysigt, speciellt på alla hjärtans dag. Jag och Elliot fick varsin påse med hjärtchoklad i av de, det var gulligt. Sen när mormor och morfar hade åkt åt vi jättegod spaghetti carbonara tillsammans. Sen kom marko och då chillade vi lite. När Elliot hade somnat satte jag, mamma och Marko oss i tv soffan och tittade på den animerade Mogli filmen, den var bra. Mamma hade lyxat med att köpa lite naturgodis, så det lyxade vi med också. Det var en mysig kväll.

I fredags sov jag till halv elva, det var skönt att sova ut ordentligt. Vid lunchtid kom mormor till mig för att hålla mig sällskap, det var mysigt. Vi satt bara i soffan och pratade. Hon hade med sig en sån god lunch till oss två, surdegsbröd med gravad lax, ägg och räkröra med lite citronpappar på toppen, det var så gott, en utav de godaste luncherna på länge! Sen åt vi en jättegod sockerkaka som mormor hade tagit med sig.

På kvällen åkte jag till pappa och familjen, vi åt gott och hade fredagsmys. I lördags åkte pappa till jobbet för de hade en obligatorisk arbetsdag, Lancen följde med pappa. Jag, Jenny och Hamilton åkte till stan och gick och strosa där i det fina vädret, det var härligt. Vi shoppade lite och åt en god lunch. Men det va mest mysigt att bara gå omkring och strosa på stan. På kvällen hade vi bara mellomys hemma med hela familjen. Igår chillade vi och klockan tre körade pappa mig till Kevins pass på gymmet. Sen efter passet åkte jag taxi från mamma till Storås. Det var en mysig helg hos pappa!

<3
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *