Ny botox tid

I onsdags var en väldigt bra morgon, jag fick veta att jag har fått en ny botox tid, wohoo! Den dagen började lite extra bra. Jag har fått tid den 28 februari, jag var rädd för att jag skulle få en tid i slutet på mars eller till och med i april om jag hade otur, så jag blev extra glad att jag fick en tid nu i februari, sista februari dessutom. Då behöver jag inte heller gå med gips när det blir vår och sommar, vilket är skönt att slippa. Jag har även fått en tidigare tid än förra gången, klockan åtta på morgonen, så det är skönt tycker jag. Då slipper jag vänta på att få det gjort. Den 28 februari är dessutom en torsdag, samma dag som jag fick förra gången när det inte blev något, vilket jag hoppades på för då tar jag ledigt fredag och har helgen på mig att se hur det går med gipset. Den 28 är ju redan nästa torsdag! :O :D Alltså inte den som kommer utan veckan efter det. Det ska bli så skönt att få det gjort!
Sen blir det gips i först två veckor och sen gipsar man om och sen får jag gå med det gipset i ytterligare två veckor, så fyra veckor gips totalt. Jag vet inte alls hur gipset kommer att sitta, om det bara blir på foten eller om det går upp på benet, det blir spännande. Jag funderade på härom dagen om det kommer att gå att skriva och rita på gipset, som det går när man har gipsat armen ni vet…hihi. Det vore roligt om det gick.

Nu börjar jag få ont på utsidan av foten igen eftersom att det är den jag går på just nu. Jag får även blåsor. Så nu är det skönt att jag ska få ordning på foten!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *